perjantai 18. helmikuuta 2011

VR - In time 2

Matkustin eilen Helsinkiin aamupäivällä. Juna lähti aikataulusssa ja Helsingissä oltiin juuri niinkuin pitikin. Palasin illalla takaisin. Juna lähti aikataulussa ja saavuttiin Tampereelle 3 minuuttia myöhässä.

Siis In time. Mahtavaa.

Nyt säveltäjät voivat viritellä iloisia marsseja, valsseja jne foxtrotteja (jos haluavat osallistua vr aiheiseen sävellyskilpailuun, jonka julistin eilen). Valtion Rautatiet toimii ja siirtää asiakkaita paikasta toiseen aikataulun mukaisesti. Tästä on kokemusta. Hip hei ja rommia pullo !

1 kommentti:

  1. Pieni huomautus: 1995 jälkeen ei ole enää ollut olemassa mitään, minkä nimi olisi Valtionrautatiet. Sen sijaan on VR-Yhtymä Oy, joka on valtion omistama rautatieliikennöitsijä (monopoli valtaosaan kotimaan sisäisestä matkustajaliikenteestä sekä Venäjän liikenteeseen), liikennevirasto joka omistaa ja hallinnoi ratoja sekä liikenteen turvallisuusvirasto joka vastuulla ovat rautateiden turvallisuusmääräykset ja -hyväksynnät.

    Liikennevirasto kilpailuttaa rataverkon kunnossapidon ja rakennuksen. Kaksi suurinta näistä urakoista kilpailevaa yhtiötä ovat VR Track Oy (VR-Yhtymän tytäryhtiö) ja Destia Rail (myös jälkimmäinen valtion omistuksessa).

    VastaaPoista