perjantai 4. helmikuuta 2011

Perjantaivinkki

Jos ei ole muuuta idistä niinkuin minulla on, niin kannattaa tehdä kotihamppareita.
Helppoa. Jauhelihaa ja siitä pihvejä murennettuna mausteilla, lihaliemellä, mausteillla ja korppujauholla. Paistellaan uunissa vartti tai kun on hyvaän näköistä. Hyviä sämpylöitä. Paahtoleivän palatkin käy. Sitten paistellaan sipuleita pari kappaletta. Ja pari kananmunaa.

Ladotaan sämpylöiden väliin pihvien kaveriksi paistettua sipulia, ananasrenkaita, juustoa, kinkkuviipaleita, salaattia, kurkkusalattia, hampurilaiskastiketta, kanamunaa, kuivattua sipulia. Tai vain jotain tästä. Uuniin viideksi minuutiksi ja ... Harasoo. Tai ei kannata laittaa salaattia uuniin. Vaan jälkeenpäin. Jes, hyvää !!!!

Tämän hamppari on hyvää, koska jokainen rakentaa omat eväät. Tuplasti parempi, kun saa turskautella mieleisensä aineet. Tee se, älä mieti enempää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti