maanantai 21. helmikuuta 2011

Jools Holland show

Hienoa, että Jools Hollansdn ohjelma on tullut takaisin. Ohjelmassa esitetään erilaista rockmusiikkkia livenätyylejä ja tähtiä hyvällä tunnelmalla höystettynä. Jools Holland, itsekin muusikko esittelee artisteja, jotka kaikki ovat koko ohjelman ajan paikalla samassa salissa. Yleisö reunustaa. On ollut mukava seurata, kun maailman huipputähdet ovat vetäneet vuorotellen settiään. Ohjelma on ollut niin suosittu, että esillä on ollut maailman kirkkaimpia tähtiä. Lavalla on ollut Metallica, Kings of Lion, Coldplay, Franz Ferdinant tai Paul McCartney.

Huonoa on ohjelman ajankohta klo 23.20. Aiemmin ohjelmaa esitettiin ilta yhdeksältä. Yritän pysyä hereillä siihen asti, kun tallentimet on edelleen hankkimatta (en kyllä aio tämän takia hankkiakaan ). Niin, tämä näkyy myös Areenassa, jos ei jaksa valvoa.

Tänään esiintyvät mm. Lily Allen, Depeche Mode, Sonic Yout, Taj Mahal. Tätä ohjelmaa on sanottu maailman parhaaksi musiikkiohjelmaksi. Jaa, aika paljon sanottu. Mutta ohjelman formaatti on rento ja mukava. Pidän tästä myös siksi, että erilaisia artisteja, tyylejä ja tunnelmaa on yhdessä. (Ihan kuin kuuskytluvulla, jolloin rokin kannattajat olivat yhtä perhettä tangon ja Iltatuulen viestin puristuksessa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti