maanantai 28. helmikuuta 2011

Rita Aaltolahti

Suomen kansa val.....
Salainen kassakaappisopimus on.... Eikun Missikeisari on valinnut vuoden parhaat:

" valitsin Miss Suomeksi 2011 Rita Aaltolahden. Hieman olin jo valitsemassa Pia Pakarista, mutta hän oli aika tyttömäinen. Kaunis kyllä ja suomalainen (?). Mutta päädyin hetken harkinnan jälkeen Aaltolahteen.Toinen perintöprinsessa on Sara Seppi."

"Tätä ei tarvitse perustella, koska tuomarit ja Suomen kansa tekevät aivan omat ratkaisunsa. Valitsin heidät nyt kuitenkin tässä vaiheessa. (Tosiasiassa vedin arvalla, löin vetoa, kävin ennustajalla). Säästyy rahat ja missit pääsee kotiin poikakavereiden iloksi. Kisojen jälkeenhän parhaat eroavat jne."

"Tietysti tässä tuloksen julkistamisessa on se huono puoli, että jää tämä viihde ja jännitys vähäisemmäksi. Mutta turhaa odotella varsinaisia tuloksia.Sitäpaitsi kevät on alkanut paistaa ja ulkoilu on parempaa viihdettä kuinn telkun töllötys. Toisaalta puhelinoperaattorit jäävät tässä ilman liksaa, jos kansa ei saa äänestellä. "

"Kokonaan toinen juttu on koko missikisojen tarpeellisuus. Siitä voisi järjestää kansanäänestyksen. Äänestysikärajaa ei tarvita, koska kaikilla on mielipiteitä. Vaihtoehdot olisivat:

A. Missikisat pidetään vuosittain, kuten ennekin ( ja Eino valitsee voittajan kuten...)
B. Missikisat järjestetään niiden veronmaksajien verovaroin, jotka veroilmoituksessa sitä haluavat.
C. Eduskunta valitsee Miss Suomen
D. Missikisat järjestetään salaa ilman julkisuutta kylpylä Flamingossa
E. Missikisat kielletään laissa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti