keskiviikko 16. helmikuuta 2011

TV-lupamaksu-rahat takaisin !

Haluan TV-lupamaksun takaisin. Haluan korvauksen menetetystä vapaa-ajasta uutisten takia. Lisäksi korvauksen kivusta ja särystä.

Kuukausikaupalla olen joutunut kuuntelemaan uutisia jostakin hemmetin Nuorisosäätiöstä ja Vanhasesta. Ketä kiinnostaa ?Joka ilta samaa agendaa. Rahaa on annettu ja jäävejä ollaan, syytetään tai sitten ei.

Meillä on kymmeniätuhansia työttömiä. Mielenterveys on koetuksella ehkä enemmän kuin koskaan. Maailmalla kuohuu. Sotia ja levottomuuksia riittää. Köyhyys ja nälänhätä on arkea ympäri maailmaa.

Mutta meillä on Nuorisosäätiö eräänlainen ikuisuusongelma. Se on piikkinä kansakunnan lihassa. Mutta eri tavalla. Se on piikkinä, koska joudumme kuuntelemaan moista jahkausta. Ketä oikeasti kiinnostaa ? Eikö meillä ole poliisi ja oikeuslaitos näitä selvittelyjä varten. Pitääkö ihmisiä pitkästyttää joutavilla näpertelyllä ? Kuukauden kuluttua myyn telkun jos ei lopu tämä teema. Maksetaanko tästä jotain ? Haluan rahat takaisin ? Eikö uutistoimituksessa ole yhtään tavallista ihmistä ? Vaaditaanko uutistoiminnalta jotain ammattitaitoa ? Jos, niin mitä se mahtaa olla.

Tiedän ! Telkun voi sulkea. Satun vaan olemaan tällainen ihan tavllinen sanomalehti- ja uutisfriikki. Se on osa arkielämää.

Sainpahan ainakin sanottua tämänkin vääryyden vaikka korvauksia tuskin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti