keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Anne Borgströmin hiukset

Olen odottanut lööppejä Anne Borgströmin hiuksista. Siis hiusten leikkauksesta. En ole kuullut mitään.

Kaverini tiesi kertoa, että Annella on oikea faniklubi. Hän on niin suosittu. Epäilen, että fanit ovat miehiä. Epäilen myös, että eräs syy fanittaa Annea ovat hänen pitkä hiuksensa ( siis entiset). Kaverini oli joskus istunut hänen vieressään kahvilassa. Hän pitää Annesta.

En ole Anne Borgströmin fani. Huomaan kuitenkin, että olen oppinut odottamaan julkkisten yksityiselämän kommetointia. Enkä pelkästään kommentointia vaan yksityisasioiden kaivamista. Annen hiusten leikkaaminen on myös yksityisasia. Kun hän kuitenkin ennustelee säätä, on hänen ulkoinen habituksensa yleisön arvosteltavana. Iltapäivälehdet taasen elävät yksityisten ihmisten tirkistelyhalusta. Kommentteja ei ole löytynyt. Ehkä tämä keskustelu käydään fanisivuilla.

Veikkasin väärin. Kun näin ensi kertaa hänen lyhyet hiukset, olisin voinut lyödä vetoa, että tämä on iltapäivälehdissä tai jopa lööpeissä. Lehdet ovat kuitenkin olleet hiljaa. Olemme kenties sittenkin sivistysvaltio tai kunnioitamme julkkisten yksityisyyttä. Se on hyvä se. Mutta rehellisesti sanottuna, en olisi uskonut. Ehkä olen itse tirkistelijä ?

Kirjoitin tämän silläkin riskillä, että naiset pitävät minua vähintäänkin ääliönä. Ehken ole ääliö, mutta tyhmä kuitenkin. Kun sanoin tämän ääneen. Tai kenties kokeilen rajoja. Joka tapauksessa huomaan uineeni tämäntapaiseen ajatteluun. Siis keltaisen lehdistön toimintatapoihin.

En kuitenkaan kaipaa spekulointia Annen hiustenleikkauksen syistä. Minusta se on hänen oma asiansa. Siitä ei äänestetä. Ehkä sekin vuorovaikutteinen aika tulee joskus. Silloin kuuntelen radiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti