perjantai 11. helmikuuta 2011

Hotelli Vaakuna, Kouvola

Jonkun verran tulee yövyttyä eri hotelleissa ympäri Suomea. Olen usein ihmetellyt, miksi hotellin aamiaispöydässä ei ole jotain paikallista ruokaa. Nyt nappasi. Täältä löytyy.

Perunarieskaa, käsintehtyä jogurttia ( hieno ilmaisu ), kahta paikallista hilloa ja paikallista juustoa. Kaikki oikein esitteiden kanssa. Myös silli oli muhennettu suussasulavaksi. Muuten aamiaispöytä oli perinteinen, mutta näillä paikallisilla erikoisuuksilla tuli paljon lisäpisteitä. Tulin myös hyvälle tuulelle. Joku on nähnyt vaivaa.

Respassa oli Kouvolan lakritsia. Hienoa ! Myös perinteisiä sokoshotellikarkkeja, mutta lakut olivat paIkallisia. Se on kulttuuria. Kiitän ja tulen uudelleen tänne, jos tulee asiaa Kouvolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti