maanantai 14. helmikuuta 2011

Nokia Elop

Nokian työntekijät ovat esitelleet uutta puhelinmallia. Nimi on enteellisesti Nokia Elop. Sen käyttöjärjestelmä on yllättäen Symbian. Erityistä ja aivan ainutlaatuista tässä puhelimessa on sen yksinkertaisuus. Tekipä puhelimella mitä tahansa, se tekee vain yhden toiminnon. Se nimittäin soittaa aina pääjohtaja Elopin numeroon.

Ei ole sattumaa, että malli esiteltiin tänään. Sitä ei kuitenkaan esitelty mobiilimaailman polttopisteessä Barcelonassa vaan Oulussa ja Tampereella. Puhelut ovat maksuttomia, sillä Symbianin suunnittelijat maksavat viulut. Tämä hieno kunnianosoitus Nokian korkeinta johtoa kohtaan on myös ystävänpäivän tervehdys.

Valitettavasti markkinat eivät ole pitäneet Nokian Elop mallista. Nokian arvosta on lähtenyt jo 6 miljardia. No, ei hätä ole tämän näköinen. Seuraava malli on tulossa mahdollisesti jo tämän vuoden lopulla. Siihen asti on soiteltava pääjohtajalle. "Eipä tässä ole paljon muille entinyt soittelemaankaan" toteaa eräs nimetön työntekijä Hervannan sympianhautomosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti