perjantai 4. maaliskuuta 2011

Wigren konkurssiin

Voi surun päivää !
Yrjö Wigren oy on hakeutunut konkurssiin. Yhtiön johdosta todetaan, että makkaratehtaan jatkajaa haetaan parhaillaan. He ovat toiveikkaita. Yrityksessä toimii 41 työntekijää. Wigren tunnetaan Pirkanmaan alueen laatutuotteista. Sekä makkaroista että leikkeleistä.

Hei rahamiehet! Ostakaa Wigren ! Pelastakaa ohutlenkki ja herkkunakit, turvatkaa maksamakkarat ja meetwurstit ! Laadukkaita tuotteita riittää.

Oletan, että suuret makkaratalot HK ja Atria miettivät. Varmasti myös monet pienemmät. Wigrenin ongelma on varmaankin ollut myyntiverkosto. Sitä varten tarvitaan isompia ympyröitä. Miten olisi Snellman ? Lihajalosteita myyviä pienyrityksiä on paljon. Niiden pitäisi pystyä löytämään oma erikoistuotteiden siivu ja jakeluverkosto koko maahan suurten markkinoille. Avainasemassa ovat S- ja K-ryhmät.

Oikeasti en toivo suurten ostavan Wigreniä. Se olisi hyvien tuotteiden tuho. Minulla on myös toinen omalehmäojassa. Wigren on Sarankulmassa niin mukavan matkan päässä kotoa, kuin makkaratehdas voi olla. Sieltä on löytynyt hyviä tuotteita ja tarjouksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti