lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lottovoitto

Kaikkien aikojen lottovoitto arvotaan tänään. Kansa on hurjana. Oletettavasti reippaasti yli kymmenellä miljoonalla eurolla lototaan. Tilanne on epistä, koska Veikkaus nettoaa lisää, kun tarkoitus oli purkaa entisiä tienestejä. Tarkkavainuinen luki ymmärtää veikkaushokeman, suomalainen voittaa aina. Tosiasiassa joku suomalainen voittaakin, mutta tunnari voisi olla : "Veikkaus voittaa aina". Toki suomalaiset ovat jo voittaneet Lotossa, koska asutaan täällä Onnelassa. Suuret maailman ongelmat kiertävät tämän eristyneen paratiisin.

Oli miten oli, Lotto antaa unelmille siivet. Kymmenet tuhannet ihmiset haaveilevat, lottovoitosta. Lottovoiton myötä elämä muuttuu. Töistä voi ottaa pitkät. Naapurin saa kateelliseksi uudella autolla, asunnolla ja lomamatkalla. Kuitenkin tutkimusten mukaan ihmiset eivät suuremmiten muuta elämäntapaansa. Siihen on hyvä syy. Miksi muuttaa tuttua elämäntapaa ?

Proffaosastokin on halunnut ottaa kantaa. Isot voitot ovat liian isoja, koska ihmiset eivät ymmärrä kuinka paljon on 7.500.000 euroa. Tämä on tietenkin potaskaa. Jos maksan velkani, ostan uuden kämpän ja auton ja teen maailmanympärimatkan, minullee jää 7.300.000 euroa sijoitustoimintaan. Lopuilla ostan parilla millillä Nokiaa ( naurettavan halpa hinta nousee ensi vuoden alussa kaksinkertaiseksi ). Parilla millillä sijoitusrahastoja ja parilla millillä kultaharkkoja. Vielä jää reilu miljoona asuntoihin lapsille.

Toivottavasti voitan. Tai jos en voita, toivottavasti kukaan muukaan ei voita, vaan jättipotti menee seuraavaan viikonloppuun. Oli miten oli odotan kieli pitkällä voittoa. Se onkin aika todennäköistä, sillä ilmeisesti yksi miljoonasta on todennäköisyys. Sama todennäköisyys on, että Jääkausi alkaa ensi viikolla. Mutta toisaalta, jokuhan sen voittaa. Miksen minä ! Pessimistinä sanoisin, että " joku muu voittaa aina". Mutten sano, koska elämä on ihan ok ilman lottovoittoakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti