torstai 17. maaliskuuta 2011

Von Herzen Brothers

Bändin neljäs albumi "Stars Aligned" julkaistaan ensi viikolla. Näytteitä on jo ollut kuunneltavana YleX:n sivuilla. Odotan innolla koko pakettia. Bändi on niitä harvoja suomalaisia , joita olen jaksanut kuunnella viime vuosina. Muut ovat Jarkko Martikainen ja Marzi Nyman. Ja sitten jazzin puolelta löytyy muitakin.

Von Herzenin musiikki on yhdistelmää progesta ja jonkinlaisesta rockin fuusiosta. Biisit ovat aikan samantyylisiä, mutta niissä on hyvää voimaa ja laajuutta. Ne ovat musiikkia, joka jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Jollakin lailla en ole kiinnostunut kuuntelemaan heitä livenä, koska ymmärtääkseni musiikki soi liian kovalla. Niitä hienoja sävyjä ei kuule kovassa tuuttauksessa. En jaksa fiilistellä livenä tällaista musiikkia, jota on soitettu, anteeksi vaan jo Moody Bluesin ajoista. Mutta, jos äänentoisto olisi Porin luokkaa, voisin kuunnellakin. Keikkaa näyttää pukkaavan huhtikuussa Tampereella Yo-talolla. Sehän on miniatyyripaikka näin äänekkäälle musiikille.

Edellinen albumi "Love remains the same", on soinut jo pari vuotta maalaushuoneessani. Se on erillainen levy suomalaisilla korvilla kuunneltuna, muttei mitään maailman kamaa.

Ensi viikolla kuuluu taas hienoa soundia. Palaan astialle, kunhan olen saanut viettää hetken aikaa tämän musiikin parissa. Kriittinen korva lämpiää hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti