perjantai 18. maaliskuuta 2011

Tv:n ohjelmat

Joskus tulee ongelma löytää ihan tavallista ohjelmaa, ihan tavalliselle ihmiselle. Siis, jotain, joka ei ole millään tavalla extremeä tai jonkun kodin korjaamista tai oikeiden ohjaustapojen opettelua tai julkkisten ikävystytävää ruoanlaittoa. Yleensä he luulevat olevansa kiinostavia.

Helvetti, onko se niin vaikeaa ! ( anteeksi) Olen aivan tavallinen ihminen ja haluan tarjontaan myös jotain oikeaa elämää. So. Aitoa toimittamatonta elämää.

Tavista. Ja en tarkoita Korkojen kera, sehän on aivan hillittömän tavista. Oikein vatsasta vääntää se tavanomaisuus. Haastatellaan jotain julkkua, joka on aivan super tärkeä. Voi, ei me tavikset tarvita sitä soosia. Sorry !

Ps. Ihan valtavasti tulee potaskaa. Jossa markikakrookit luulee olevansa kiinnostavia. Ilo on aivan jotain muuta !

2 kommenttia:

  1. Kuka on tavallinen ihminen? Suurin osa ihmisistä haluaa nähdä juuri noita ohjelmia. Itse pidän Stradasta, Voimalasta ja Enbusken ohjelmasta, kaikkine puutteineen. Rentoudun Strömsön parissa ja katson Teemalta sunnuntain klassikkoelokuvia. Uutisten lisäksi tässä on sen verran,että haluan maksaa lupamaksun.

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä onkin parhaasta päästä, mutta vajaa kymmenen kanavaa tuuttaa pääosin ihan jotain muuta. Kaiken lisäksi toinen toistaan samanlaisempia ohjelmia.

    VastaaPoista