sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sex and the City

Päätin katsoa tämän elokuvan, koska se on ollut niin paljon esillä. En ymmärrä tätä juttua. Ilmeisesti minun olisi pitänyt katsoa Sinkkuelämää-sarjaa, mutten ole katsonut.

Tunti mennyt. Aika piinallista. En pysty samaistumaan tämän elokuvan häävalmisteluihin. Onko tämä jotain nykypäivän satua, vai mitä ?

Hei nyt tapahtui käänne, mies teki oharit. Kiitos ! En olisi kestänyt sekunttiakaan enempää. Nyt musiikki muuttui melankooliseksi ja päänäyttelijä veti kukilla sulhaskandidaattia päin pläsiä keskellä katua. Hyvä käänne. Voi, eikai vaan lopussa ole.... siis käänteiden jälkeen he menevät lopulta naimisiin. Teen valituksen, jos käsikirjoittaja on ollut näin tylsä. Rahat takaisin.

Nyt on mennyt puolituntia joutavaa jauhamista. Naiset höpöttää jotain suhdejuttuja ja tämä yksi päätähti yrittää selvitä. Huh, huh ! Pahalta näyttää. Olisi edes jotain huumoria ! Onneksi kaverini soitti vartin puhelun. Tämähän on pahempaa piinaa kuin hammaslääkärissä. Hot Shots 2 tulee Subilta, mutta sekin on nähty ja taisi juuri loppua.

Eronnut pari päättää olla taas yhdessä. Joku lähtee häihinsä. Joku on raskaana. Ostellaan vaatteita ja sitä sun tätä. Menen yläkertaan maalaamaa. Laitan telkan päälle ja kuuntelen toisella korvalla.

Vartti aikaa. Jätetty mies tulee kuvioihin. Lapsi syntyy jollekin. Voi perskele. Pahalta näyttää. Voisin veikata, että käsiksen kirjoittaja tekee perinteisen jenkkilimbon. "Rakkaus" sana on salasana. Misu miettii, soittaisiko miehelle. Kymppi vetoa, että soittaa.. Väärin meni. ,menee jonnekin kämpille ja löytää hemmon. Viulut alkaa soida ja peli on menetetty. Nyt se kosii polvillaan.

Soosi on valmis. Pari menee naimisiin. Ja tytöt tulee paikalle. Voi, että meillä kaikilla on hauskaa. Parasta oli tämä loppu, siis lopputekstit. Pääsin finaaliin. Tein mitä lupasin. Toivottavasti tätä tulee vielä jaksot 2,3,4,5,...........miljoona.

Porukkaa eivät vaivanneet arvonlisävero, E 10 bensiini tai maanjäristykset. Siitä oivalsin sarjafilmien suosion. Niissä katsoja voi unohtaa arjen ja syventyä toisenlaiseen maailmaan. Ei tarvitse ajatella. Kyse on latautumisesta. Jes ! Oivalsin tämän ihan itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti