lauantai 5. maaliskuuta 2011

Amin Asikainen

Urheilu on karua, varsinkin ammattinyrkkeily. Turpiin tuli tyrmäyksellä 11.erässä. Tyrmäys merkitsi myös koko uran päättymistä. Kun ikää on 35, se ei ole välttämättä liian paljon, mutta on varmasti vaikeaa löytää enää motivaatiota. Päätös on viisas. Euroopan mestaruus on plakkarissa ja se on kovaa kamaa, ainakin hetken toipumisajan jälkeen.

Samalla valmentaja Pekka Mäki manetti parhaimman tähtensä. Pekkahan on mestarivalmentaja ja nyrkkeilylegenda Olli Mäen poika. Kirkkonummella on kasvatettu vuosia hienoja kotimaisia nyrkkeilysankareita.

Asikaiselle löytyy varmasti nyrkkeilymaailmasta tehtäviä, jos vain kiinnostaa. Kova harjoittelija omaa valtavan kokemuksen valmentamisen pohjaksi. Nyrkkeily ei ole enää kovin suosittu harrastus, mutta hyviä kavereita on mukana ja lisää tulee. Naisten puolella nyrkkeily on ollut paljon esillä Wahlsrömin menestyksen takia. Sielläkin oltaisiin varmasti iloisia Asikaisen neuvoista. Avaimet ovat varmasti myös Suomen Nyrkkeilyliitolla. Osataanko Asikaisen tietoja ja taitoja hyödyntää ?

Hieno ura ja paljon mainosta Suomelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti