keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Vaasan Sport Mestiksen mestari

Mestiksen runkosarjan kolmanneksi sijoittunut Sport valtasi mestaruuden ja samalla karsintapaikan Lahden Pelicansia vastaa. Saavutus on monella tapaa hieno. Sport kukisti ensin toiseksi sijoittuneen Kookoon ja sitten rubkosarjan voitajan Mikkelin Jukurit. Urheilullisuus lisää vetovoimaa. Ratkaisevaa ottelua Mikkelissä oli seuraamassa yli 4.000 ihmistä (samaan aikaan pelattavissa lentopalloliigan puolivälieriä seuraa n. 500 katselijaa.

Vaikka Sportin mahdollisuudet pelaajamateriaaliltaan selvästi vahvempaa Pelicansia vastaan ovat melko pienet, nähdään varmasti viimeisen päälle kovaa vauhtia ja yrittämistä. (Sitä samaa, jota nähtiin tiistaina Bayer Mynchenin ja Interin Futisottelussa).

Urheilullisten ansioiden takia jääkiekko jatkaa vahvaa etenemistään suomalaisen palloilun kärkituotteena. Pesis on hoitanut kotiläksynsä myös hyvin. Salibandy kohtuullisesti ja muut heikosti. Malleista ei ole puutetta.

Onnittelut Sportille ! Siellä on ilmeisesti edellytyksiä myös hoitaa taloudelliset vastuut, jos sattuu käymään niin, että Sportista tulee ensi kauden liigajoukkue. Mutta se onkin jo yllätysten yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti