lauantai 7. toukokuuta 2011

Suomi - Saksa

Edelleen Suomi jatkaa pelailuaaN. Tässä ottelussa Saksa sai muutamia tilanteita ja teki niistä maaleja. Ongelma on mielestäni kulttuurissa. Joukkuepeleissä meillä on tarkoitus olla yhteisöllisiä. Se tarkoittaa, että siirrellään kiekkoa kaikille kamuille ja haetaan aukkoja. "Von Döbel aukkoja katseli." Kanadalainen pelikulttuuri tähtää maaleihin, ei syöttöihin. Saksalaiset ovat omaksuneet paljon tästä ajattelusta. He ovat vaarallisia, kunhan pääsevät maalin lähietäisyydelle. Meillä puhutaan pelikirjasta, pelisysteemistä. Se on tärkeämpää kuin maalinteko ja voittaminen.

Hienoja pelaajia toki löytyy. Pesonen, Granlund, Immonen. Edelleen odotan Koivun, Ruudun ja Kapasen suoraviivaisuutta. Pakkikalusto on keskitasoa, mutta nyt mitään ei ole enää tehtävissä. Ilmeisesti voittavaa joukkuetta saa odotella ensi kevään Helsingin kisoihin. Maalivahtipeli tuli nyt selväksi. Vehanen saa hoitaa loput pelit.

Seuraavat pelit ovat kaikki kovia. Slovakialta pitäisi riistää yksi piste. Se riittää puolivälieriin. Slovakia on romahduksen partaalla, elleivät sitten älyä erottaa valmentaja Hanlonia ja nostaa suitsiin kakkoskoutsia Hossaa. Nyt toivon, että antavat Hanlonin jatkaa, koska hänhän on tappioden symboli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti