sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Euroviisut -Neuroviisut

Suomi ja Paradise Oscar vedettii kölin alta ja komeasti. Median hehkuttama voitto tai kympinsakkiin oli pelkkää ilmaa, kun entisen Neuvostoliiton ja Jugoslavian maat pääsivät äänestämään itseään. Oscar on muuttanut nimensä " Oscar from Hell " ja kasvattanut pitkän värjätyn tukan. Biisin sanoituksessa " Peter wants to destroy the world ". Kunnon hevyrynkytystä, jota säestää Children of Bodomin pojat.

Neuroviisujen suhteen tehdään Suomessa muutoksia. Tässä muutamia ihan noin aluksi:

1. Soinin johtama hallitus säätää lain, ettei Suomesta saa matkustaa Eurooppaan, paitsi Norjaan kerran vuodessa (norskit antoivat duus poäng ja hävisivät meille lätkässä).

2.Portugalin tukipaketin lisäehtona on, että Suomi sijoittuu Euroviisuissa seuraavien kymmenen vuoden aikana sijoille 1-10.

3. Musiikillisesti lahjattomampien maiden kuten Atserbaitsan (eihän tätä osaa kukaan lausuakaan), Ruotsi ja Bosnia-Hertsekovina (voiko tämännimistä maata olla oikeasti edes olemassa) pisteistä vähennetään aina puolet, ihan varmuuden vuoksi.

4. Jokaisen eurooppalaisen koululaisen tulee osata Suomen euroviisun sanat ulkoa ja se lauletaan keväisin kussakin maassa suvivirren sijaan ( kai kaikissa muissakin maissa koululaiset vetävät suvivirren päättäreissä, eikö).

5. Suomi ei maksa Euroviisuista mitään korvausta, ellei näitä ehtoja noudateta.

6. Musiikkiopistojen, koulun musiikkituntien ja Sibiksen ohjelmaan tulee euroviisut -niminen oppiaine. Siinä kehitetään pitkällä tähtäimellä viisunikkareita (Ruotsissahan tämä on ollut käytössä jo Abban ajoista).

7. Jos Ruotsi voittaa Suomen lätkässä, ruotsalaiset suljetaan pois Euroviisuista sadaksi vuodeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti