perjantai 13. toukokuuta 2011

Jääkiekon kommentaattorit

Jääkiekon MM-kisojen televisiolähetyksissä on studio, jossa juontajan lisänä on pari asiantuntijaa. Entisiä ja nykyisiä pelaajia ja valmentajia. Mika Nieminen, Kai Suikkanen, Jarmo Kekäläinen, Toni Söderholm. Erittäin huonoja kommentaattoreita kaikki. Asiantuntijan pitäisi pystyä avaamaan jotain mitä tavallinen pulliainen ei oivalla tai näe tai tiedä. Nämä tyypit ovat tyypillisiä joojottelijoita, jotka ovat kiinnostuneita vain omasta äänestään. He toistelevat samoja jargonioita ja esittävät tietäjiä. Ketä kiinnostaa jälkiselittelyt asioista, jonka kaikki ovat nähneet ? Ehdotan, että lauteille istutetaan oikeita jääkiekkotoimittajia tai värikäskielisiä ex- pelaajia. Petteri Sihvonen on hyvä siksi, että hänellä on mielipiteitä ja näkökulmia. Siitä ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta se syvenpää näkökulmaa.

Ainostaan Jukka Koivu ja apulaisvalmentaja Pasi Nurminen ovat sanoneet jotain uutta. Kiitos siitä ! Heillä on näkemystä.

Yle selostelee viimeistä kertaa näitä pelejä. Maikkari jatkaa. Toivottavasti he ymmärtävät tiedottamisen ja toimittamisen. Elävä peli on sisällöltään ristiriitaista, myös katsojat näkevät tunteiden kautta asiat eri tavalla. Sitä varten tarvitaan erilaisia mielipiteitä ja näkökulmia. Harmaat eminenssit saavat joojotella toisilleen jossain muualla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti