Viikonlopun ruokavihjeenä Jan-Magnus Jansson. Selkokielellä Janssonin kiusaus. Aikojen kuluessa kiusauksen nimi on muotoutunut suomenruotsalaisen ministerin Jan-Mangnus Janssonin nimen mukaan.
Kaksitoista perunaa, pari isoa sipulia, pari desiä kermaa, purkki Abban anjoviksia ja muutama nokare voita, suolaa. Leikataan perunat ja sipulit pieniksi tikuiksi (en ole enää kuorinut perunoita pataruokiin). Kun kaksi kolmannesta perunasipulista on vuokassa, levitellään anjovikset, lisätään loput perunasipulit. Suolaa heitellään joka väliin. Lopuksi kermaa ja voinokareita. Vuoka 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi. Loppupäässä voi laittaa pekoniviipaleita päälle käristymään. Tässä Varsinainen hiukopala. Se sopii vaikka iltapalaksi, kun Paradise Oscar ottaa Suomelle toisen Euroviisuvoiton.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti