tiistai 31. toukokuuta 2011

Kuninkaan murheet

" - Åi aikoja, Åi tapoja ! On se niin väärin, kun kukaan ei enää usko Kuningasta. Ennen oli kaikki toisin. Isoisoisoisoisäni oli onnenpekka tai onnenkustaa. Sanakin Kuningasta vastaan ja pää oli pölkyllä. Nyt kaikenmaailman kirjailijanalut ja lehtimiehet saavat vääntää mitä tahansa juttuja Minusta. Ja tehdä isoa tiliä Minun kustannuksellani. Entisaikaan hovinarri sai vähän pilkata ja senkin pään saattoi katkaista. Moniarkiaa ei enää kunnioiteta!"

"-Voisinpa säätää taas lakeja. Heti laakista säätäisin lain, jossa kielletään jyrkästi juorujen levittäminen Minusta tai perheestäni. Jalkapuuhun Uupperan eteen vuodeksi. Johan loppuu rienaus. Kukahan meillä on pääministerinä ?"

"- Vähän muistikin jo krenaa. Nyt ne jauhavat jostain Atlantan ja Bratislavan klubeista. Olenko edes käynyt siellä ? Elämäni on ollut tosi siistiä, jos kaikki minusta kirjoitettu pitää paikkansa. Muistaisiko Silviä näistä jotain ? Sekin on niin myrtsinä, etten uskalla edes kysyä."

"-Pitäisikö jäädä eläkkeelle ja lähteä bailaamaan Ibizalle ? Viktoria saa alkaa jo tarttua härkää sarvista. Ei tässä voi tehdä enää mitään kivaa, kun olen koko ajan silmälläpidon alla. Ex-kunkkuna olisin villi ja vapaa. Saisinkohan silti vuosirahaa ? Mitähän vanhat nuoruuden kamut tekee ? Pitää varmaan soitella !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti