keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

STT:n dopingjuttu

Tästä asiasta tehdään par'aikaa uusi sarjaohjelma telkkuun. Päätähtinä Jari "höpö, höpö" Räsänen, Jari "en muistamitään Piirainen, Pekka "Mykkä" Vähäsöyrinki ja Antti " median vika" Leppävuori. Miesvoittoiseen ohjelmaan pitäisi saada jokunen nainenkin. Olisikohan Kaisa "tupla D" Variksella ja Marjo " perkele havuja" Matkainen-Kallström'illä kiinnostusta ?

Juoni on salkkareista tuttu, jatkuvia uusia käänteitä. Ensin STT saa nimettömänä pysyvän todistajan dopingin käytöstä. Uutisoinnin jälkeen paljastetut vetävät uutistoimison oikeuteen. He voittat jutun ja uutistoimisto joutuu korvauksiin. Jopa hiihtoliiton johto ja sukulaiset, kummit ja kaimat saavat korvauksia kivusta, särystä ja maineen menettämisestä. Lahden liikuntavirston latukoneen käyttäjä saa vain 50 markkaa ja nostaa syytteen kaikkia vastaan. Oikeutta puidaan viisi vuotta, jonka aikana Lahden MM-kisojen dopingtapaukset tulevat julki. Latukoneen käyttäjää aletaan syyttää väärästä valasta ja dopingin salaamisesta. Alkaa uusi oikeuskäsittely, joka kestää vuoteen 2030. Tutkimuksissä käy ilmi, että Piirainen on käynyt oven takana ja Vähäsöyrinki on päästänyt hänet luotettavana jätkänä sisään. Alkaa uusi STT: uutisointia koskeva oikeudenkäynti. Mausteena kehiin heitetään salaisia rakkassuhteita, joita ei kuitenkaan uskalleta kertoa, koska kaikki pelkäävät uutta oikeiskäsittelyä ja kovia korvaus vaatimuksia. Asianajajien palkkiot nousevat jo miljooniin ja valtio maksaa, jotta saadaan asia selvitettyä pohjamutia myöten. Viidenkymmenen vuoden oikeuskäsittelyn jälkeen kaikki päätökset kumotaa, koska kaikki asianosaiset ovat kuolleet ja doping on sallittua. Aletaan käymään oikeutta menetetystä muistista ja TV oikeuksista ohjelmaan.

Tämä uusi sarja alkaa heti kesän jälkeen yle TV 2 lla. Sitä esitetään kunniakkaat 3000 jaksoa ja se lopetetaan, koska sarjan ainon katsojan kerrotaan katsovan uutta ohjelmasarjaa. Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti