tiistai 5. huhtikuuta 2011

Lindt suklaa

Uutinen kertoo sveitsiläissuklaan voittaneen monivuotisen taistelun paikallista kilpailijaa vastaan. Kyse on ollut kultapaperin käyttämisestä pääsiäispupun päällä. Kultapaperi kuuluu tähän tuotteeseen, eikä samanlaista paperia saa käyttää muissa sulkaapupuissa.

Aletaan olla elämän perusasioiden ytimessä. Suklaapupun päällä oleva kultapaperi on Lindtin yksinoikeus. Mieleen tulee heti erilaisia värikysymyksiä. Ferrari on punainen, samoin joulupukki. Fazerin sininen suklaa. Silja Linen laivojen valkoinen, jne. Taisteluun yksinoikeuden puolesta.

Tai sitten joitakin muita pakkausmateriaaleja. Kalakukon päällä oleva folio on varmasti myös yksinoikeus. Tapolan mustaamakkaraa saa ostaa ja myydä vain valkoisista styroxlaatikoista. Samoin puruveden muikkua. Savonlinnan lörtsy voipaperissa. Irtsareita vain Candypussissa. Maito Valion purepakissa.

Ehdotus; PS on tuttu symboli, mutta kenen alkuperäinen idea ja tuotemerkki. Yksinoikeudesta voisi vetää hyvän oikeustaistelun. Perussuomaiset- puolue, Yle ykkösen ohjelma Puoli seitsemän ja Pirkanmaan Sanomat lehti. Eli kuka keksi ensin ja kenelle kuuluu yksinoikeus lyhenteeseen. Juristit asialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti