torstai 28. huhtikuuta 2011

Pori Jazz 2011

Viime kesänä päätin (lupasin), etten palaisi enää Poriin. Syynä heikko populisinen ohjelmatarjonta ja sen seurauksena ukkoutuva (akkautuva) entisten nuorten yleisö. Talven aikana jouduin kuitenkin toteamaan, kerran jos toistekin, että voisin pyörtää puheeni. Nimittäin, jos Pearl Jam, Amy Winehouse tai vaikka Billy Harper tulisi Kirjurille.

Hei ! Nyt on tapatunut ihmeitä. Pori on ottanut neuvoistani vaarin. Huippua ! Heti torstaina lavalle syöksyy itse Walesin tiikeri, mister Sex Bomb, Tom Jones. Nyt on taas madollista laulaa Paula Koivuniemen tavoin " kun kuuntelen Tomppaa...." Varmasti Paulakin on paikalla. (onko tää Tomppa jo kasikymppinen ?)

Perjantaikin on pelastettu. Uusimpana virityksenä jazzdiggarit saavat ihastella miestä, joka saa naisten lantiot keinumaan ja hienon lattarifiiliksen. Ricky Martin !!!!

Lauantaina putoaa sitten oikea pommi. Mr. Elton John ja hänen flyygelinsä taikovat popin kuumimpia klassikkobiisejä liukuhihnalta. Mitähän Eltonilla on päällä ?€

Tässä on tarjolla jokaiselle jotakin. Oikein kyynel herahtaa silmään, kun ajattelee meikäpojan ekaa visiittiä Poriin vuonna -68. Silloin ei voinut unelmoidakaan, että lavalla olisi maailman elviksiä joka lähtöön. Silloin piti kuunnella kiltisti improvisoitua jatsia nurtsilla ja yrittää ymmärtää. Nyt on toisin. Vanhat suosikkiesiintyjät tulevat lavalle kuin "lauantain toivotuissa". Toivottavasti kuljetukset Koukkuniemestä pelaavat. Odotan jo kiihkolla, mitä kivaa seuraavalle vuodelle keksitään. Ehdotan Abbaa ja Beatlesia. Ne vetävät porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti