perjantai 8. huhtikuuta 2011

Hullut Päivät

Olin oikein hurjalla päällä. Toista kertaa Hulluilla Päivillä ja heti ostin juustoa. Hullujen päivien repertuaarista löytyy kaikkea tarpeellista pikkusitikasta kumiveneisiin ja kotitaloistavaroista elintarvikkeisiin. Partavesi oli muuten ihan halpaa. Sensijaan useat vaatteet olivat hinnoissaan.

Hullujen Päivien hulluus on hirveä, kestämätön ruuhka ja erilaisten sikinsokin sijoitettujen tuotteiden paljous. Vaatteiden seasta löytyy ulkomaanmatkoja, suklaapatukoita ja lasten leluja. Yhtään Päiviä en tunnistanut, vielä vähemmän hulluja Päivejä (haa, pääsimpä sanomaan tämän puujalkavitsin !)

Ostin siis juustoa. Se oli halpaa ja vaikutti tuoreelta. En ole vielä testannut. Gouda oli kyllä virolaista, mutten ole ennakkoluuloinen, vaan annan tuomioni testin jälkeen. Halloumi oli myös edullista, samoin ranskalainen (ainakin nimi viittasi ranskaan) sinihomejuusto.

Minä en tullut hullua hurskaammaksi. En myöskään päässyt perille tästä ihanuudesta, mutta veikkaan sen johtuvan Stokan kalliista maineesta. Nyt saa halvalla. Sitikka maksoi alle kymppitonnin. Jotenkin auton ostaminen tavaratalon alesta tuntuu hauskalta huumorilta. Onhan autokauppa vakavaa ja totista hommaa, aivan kuten asunnon ostaminen. Siispä pisteet Stokalle huumorista: irtsarit 5,90, sitikka 9999 €. Hinnoilla osataan leikkiä. Kumivene jäi katsomatta, mutta hyvää huumoria sekin. Kevättulvat voi yllättää. Osta kumivene, saat ostokset kuivana kotiin ! Lisää pisteitä Stokalle. Miesten kauluspaidat alle viidenkympin. Siinä meinasi mennä huumori väärään kurkkuun, mutta oivalsin viestin. Normaalihinta on lähempänä satkua, joten jokainen aikaansa seuraava herra ostaa alesta.

Kaikenkaikkiaan yhteisen pistemäärän määritteleminen on hieman hankalaa, mutta yritetään. Huumorista 2 x 8 = 16 pojoa, juustoista 4 x 8 = 32 pistettä, valikoimasta 10 pistettä ja laadusta 9 pistettä. Yhteensä +61 pistettä. Miinuspuolelle tuotteiden hinnat - 4 pistettä, tuotteiden sijoittelusta - 6 pistettä ja hälinästä - 50 pistettä. Yhteensä - 60 pistettä.
Summa summaarum + 1 pistettä.

Jihaa !!!! Voin siis mennä joskus uudelleen Hullujen Päivien joukkoon.

Ps. Esillä oli myös aitoja Lindt suklaapupuja. Niitä kultapaperisia, jotka ovat ainoita oikeita maailmassa. Siitä vielä yksi pojo Stokalle. Sehän on nähtävyys ympäri Eurooppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti