torstai 21. huhtikuuta 2011

Pierula

Luit aivan oikein, siinä lukee pierula. Pieruahan on pidetty huonon käytöksen ja häpeällisenä asiana. Pieraista saa salaa tai vessassa.

Olen paikassa, jossa pieruja arvostetaan. Pieru merkitsee eteenpäinmenoa, hyvää vointia. Täällä kysytään avoimesti oletko piereskellyt tänään ? Tuohon voin vastata tältä päivältä, että pari kertaa. Avoimesti, häpeilemättä. Yritän tehdä parhaani, jotta pieruja tulisi enemmän. Täällä pieru on elämän peruskiviä. Tunnusmerkki hyvinvoinnista. Pierulassa on moni myöskin työssä. He tekevät todella arvokasta työtä. Harvoin tulee ajateltua miten yksinkertaiset asiat ratkaisevat. Lähden kohta pois Pierulasta, mutta se jää unohtumattomasti mieleeni. Kunniapaikkana.

Suurin harmini on kuitenkin nukkuminen. Nukun todella surkeasti. Viime yönä pari-kolme tuntia. Naapurini kuorsaa tavan takaa. Toki hän on minua parikymmentä vuotta vabhempi, mutta nukkuu ja kuorsaa kuin tukki. Käy ihan kateeksi. En vain pysty tai uskalla vajota rennon unen tilaan. Kun olen valvonut niin paljon, olen ylikierroksilla. Uneen vajoaminen on ongelma. Pelkään sähkömyrskyä. Jonkinlaista rentouden tilaa, jossa voimat ottavat vallan. Jos joku ymmärtää tästä uneen vajoamisesta, voisin jutskailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti