maanantai 11. huhtikuuta 2011

Plan ulos Otosta

Heikkopäisiä ehti jo hilvittämään Plan pääsy Otto automaattien osaksi. Yllättävä rahanpyyntö yllättävässä paikassa. Täytyy nostaa hattua idean isälle (nostan myös hattua, jos hän on nainen). Plan pääsi melkein nostajan kukkarolle.

Kysennalaiseksi tämän tekee huomattava etu kilpailijoihin nähden. Uskon, että suurimmat protestit ovat tulleet muilta sosiaali-ja terveysjärjestöiltä. Euron summa ei ole suuri, mutta jos kolmanneskin nostakista antaa lahjoituksen, tulee räsrä suomalaisesta kerjuumuodosta varsin ruottoisaa. Sillä maksaa monta Romanian matkaa.

Jos kokemukset saavat Oton omistajat eli pankit uudelleen kiinnostumaan tästä toimintatavasta, uusista ehdokkaista ei liene puutetta. Eturintamassa ovat varmasti isot kauppaketjut. Toki myös autoliikkeet ja lehdenmyyjät. Kyseenalaisempia juttuja ovat treffipalvelut ja pikaluotot.

Jotain pyhää pitää kuitenkin olla vielä olla. Kun kaikki ovat jo eronneet kirkosta, pitää elämässä olla jotain pysyvää ja turvallista. Olkoon se pankkiautomaatin formaatti. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti