torstai 28. huhtikuuta 2011

Kiire

Nyt tuli stressi. Kauhea kiirus, vaikka olen saikulla. Mitään ei meinaa ehtiä tekemään. Tänään se jo alkoi ja huomenna stressi vaan yltyy. Kun eilisestä Veteraanien muostopäivästä ja sen juhlinnasta selvittiin , uutta alkaa tulla putkeen.

Tänään oli Valtiopäivien avajaiset. Hiki hatssu sitä seurattiin ja tietysti parhaat päällä. Ei ehtinyt ulkoilemaan tai edes pesemään pyykkiä. Rankkaa on siellä Eduskunnassa. Vaikein ongelma on tietysti tämä Portugalin ja Kreikan tuki. On se hankala juttu. 16.5. Pitäisi Suomella olla kanta (selitys äänestäjille, sillä olemme sitoutuneet jo edellisen hallituksen toimesta tukipakettiin) asiaan. Mitä sitten pitäisi tehdä seuraavan neljän vuoden aikana ? Se ei suuremmin kiinnosta ketään, kun tämä iso ongelma vetää Eduskunnan hapet pihalle koko loppukaudeksi. On se niin hienoa. Sitäpaitsi eikös työttömyys, vahusten ja lapsiperheiden asiat tulleet jo äänestämällä kuntoon ?

Huomenna sitten William ottaa Katensa. Siinä sitä on hommaa meikäläisellekin ihan koko päiväksi. Olen jo tehnyt ostoslistan tarvittavasta rekvisiitasta. Kuninkaallinen astiasto on ostettu ja kakut leivottu. Vielä puuttuu lippuja, kuoharia ja ilotulitteita. Huomenna voi mennä myöhään. Onkoha puhtaita nenäliinoja nyt tarpeeksi ? Viktuurian ja Danielin häissä meinasivat ihan loppua. On se niin liikuttavaa.

Lauantaina on totta maar Suomen eka peli MM-kisoissa. Olikohan se Tanskaa vai Tansaaniaa vastaan ? Suomen liput, kaulaliinat ja viirit. Ja Koffia ja makkaraa. Suomi ! Suomi ! Suomi ! Vaimo ja kakarat pellolle, ellei voittoa tule. Ai niin, minähän elän yksin. No, huonekalut ainakin.

Sunnuntaina on taas Vappu, työläisten, ylioppilaiden ja kevään juhla. Hädintuskin ehdin leipomaan tippaleivät ja munkit. Lisää kuoharia. Vappuhuiskat, punanenä ja ylioppilaslakit päähän. Silliä ja muuta huikopalaa nurtsille. Grilliin siankylkeä ja maissia. Mahtaa olla kovat meiningit taas naapurissakin, kun vedetään työväenlauluja kilpaa.

Maanantaina jatketaan tutulla Suomi konseptilla, ja samaa rataa koko loppu ja seuraava viikko.
Kestääkö pää ? Ai, niin minähän en käytä alkoholia. Pitäisi olla kesäloma toukokuussa, että jaksaa juhlia näitä kaikkia elintärkeitä asioita. On se niin ihanaa. Siis tämä kiire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti