sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäisrusketus

Nyt on oiva tilaisuus ottaa kiva kevätrusketus. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, naapurit ovat Levillä ja työkaverit sukuloimassa Pohjanmaalla. Voi hyvin perustaa auringonottoterassin ja kärventää ihoa. Tähän aikaan vuodesta kannattaa käyttää suojakertoimia reilusti, koska otsonikerros on todella ohut.

Siis pehmeä puutarhatuoli, voiteita, raikkaita virvokkeita,Aurinkolasit, mukava kirja tai lehti, sanaristikoita tai sudokuja, pientä suolapalaa ja tietenkin hyvät rantasimmarit tai shortsit. Naisille ehdottomat ykköset ovat bikinit. Raitaa saa tulla, koka siinä on sitten todistuskappaletta näytille. Parvekkeen ovi auki, kaiuttimet kaakkoon ja rantamusa soimaan. Tämä kaikki siis klo 12 jälkeen, ettei kukaan oikeaa pääsiäistä viettävä kanssaeläjä menetä hermojaan.

Kannattaa muistaa kääntyillä tiheästi ja vaihdella asentoa. Jos pihalla on pientä askaretta, silloin rusketus tulee tasaisemmaksi. Jos saat mukaasi muita kamuja, pihapeli on oiva rusketuksen auttaja.

Maanantaina samaa rataa. Jos sunnuntaina jää hana auki, kannattaa suuntautua raikkaisiin vesiin, sillä tiistai on kuitenkin työpäivä. Tiistaina pitää olla skarppina, sillä silloin saat näyttää raitojasi ja paahtunutta ihoa. Leviltä palaavat ovat saaneet nenänsä punaiseksi, mutta sinä olet aidosti paahtunut. Pohjanmaalta palanneet kiroavat tylsää sukulointia ja vannovat seuraavansa sinun esimerkkiä vuoden kuluttua. Voit vilpittömäst kertoa tehneesi pihalla kevättöitä. Ihailulla ei ole rajaa ja olet myös seläntakaisissa keskusteluissa stara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti