keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

TV-kaapelimiehen ihmeelliset seikkailut

Salama iski lähelle, keskelle Automiehenkatua. Maahan tuli metrin kuoppa. Pian ilmeni suurempi pulma. Palokallion kaapeliverkko oli katkennut. Telkut olivat pimeinä ja perhe-elämä sekaisin.

Silloin paikallinen Batman, Hämähäkkimies ja heikkojen puolustaja TV-kaapelimies laittoi työpukunsa päälleen. Hetkessä hän kaivautui Palokallion kallioiseen maastoon ja jäljitti kaapeli ongelman. Voimiaan säästämättä kaapelimies sitoi hampaillaan vioittuneet kaapelit yhteen ja teippasi kaapelin kosteuden, ruosteen, pikkujyrsiöiden ja vanhenemisen estävällä eristeellä. Muutamassa hetkessä kaapelimies korjasi vauriot maaston sisällä ja happeakaan hengittämättä peitteli kaapelin eristävällä maa-aineksella. Lopuksi TV-kaapelimies singahti keskelle Palokallion korkeinta huippua ja jodlasi tutun paikallisen tervehdyksen lähiasukkaille. Kaapeli oli korjattu, telkut voi avata.

Innossani näpelöin tehdasasetuksien kautta seinäään upotetun TV-kotiteatteri, stereo, digitaali, blueray, hifi, musiikkielokuvakeskuseni säädöt kohdalleen ja huokasin syvään. Päivä on pelastettu. Kiitos TV-kaapelimiehen pyyteettömän uurastuksen. Eläköön kaapelimies ! Eläköön TV !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti