sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Soundgardenia

Taas imurimusana Soundgardenia. Niin imuri piti ottaa käteen, kun Juhannus meni kekkuloidessa muualla. Tämä levy kantaa nimeä A-sides. Musiikki ei ole kyllä parasta Aluokkaa, vaikka muutamia Abiisejäkin löytyy. Levyn alkupää on vahvaa hardrockia ja välillä alkaa jo kyllästyttää yksitoikkoiset melodiat eli hakkaava jumputus. Kosken ole mikään hardrockkari, käytin tämän ajan hakalampien imurointipaikkojen kanssa ahkeroimiseen. Korvat saattoivat välittää neutraalisti tätä paksua poljentaa, koska siellä suunnalla ei tapahtunut mitään kiinnostavaa.

Vanha tuttu Black Hole Sun eroittui edelleen edukseen. Kakkoseksi kiri Pretty Noose ja kolmantena oli jo monia kandidaatteja. Selvästi pidän enemmän Chris Cornellin säveltämistä biiseistä. Kim Thayil edustaa enemmän tätä hardrock osastoa. Sanotaan nyt vaikka, että kolmanneksi tuli Blow Up The Outside World.

Ajoittain tässä on itua, mutta vielä kaipaisi jonkinlaista selkeyttä. Taitoa ja runttausta löytyy, mutta huippubiisien tekeminen ei synny näin lepsulta pohjalta. Itsekritiikkiä ja tavoiteet korkeammalle. Kyllä se siitä löytyy, pojat ! (Levyhän on tehty -97 eli ei se ole löytynyt vielä toistaiseksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti