tiistai 28. kesäkuuta 2011

Niinistö pyrkii Pressaksi

Yllättävää tässä ilmoittautumisessa ei ollut pennin vertaa. Sen sijaan suosittu Niinistö osoitti heti taitavan taktikon osaamista. Niinistö yksin piti tiedotustilaisuuden. Tavoitteena on koko kansan ehdokas, ei pelkästään Kokoomuksen ehdokas. Nyt on ollut aikaa miettiä ja teroittaa kynsiään.viimeinen silaus tuli hallitukselta, kun se ei muuta Presidentin valtaoikeuksia. Pressalla on siis valtaa ja merkitystä. Tosin reippaasti vähemmän kuin Kekkosen tai Manun aikana.

Niinistön voi haastaa Soini, Heinäluoma tai Rehn. Mutta todellinen vastus voisi olla naispuolinen haastaja. Sellaista ei ole näköpiirissä. Julkimoita löytyy, muttei sellaista, jolla olisi poliittista uskottavuutta.

Koska vaaleihin on reippaasti aikaa alan ennustella todennäköisyyksiä. Tässä vaiheessa Niinistö kerää 60 % äänistä ensimmäisellä kierroksella. Ja toisella 65 %. Olipa vastassa kuka hyvänsä.

1 kommentti:

  1. No, tulipahan testattua blogin lukijoiden tarkkaavaisuutta. Jos Niinistö saa 60 % ensimmäisellä kierroksella, ei toista kierrosta tule. Tietysti voi olla, ettei kukaan lukenut tätä kirjoitusta tai halunnut kommentoida tyhmää kirjoitista.

    VastaaPoista