sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

600.

Hip hei Huraa ! Nyt juhlitaan. Kannat kattoon ja riemu raikuu. Vaikka Juhannus on ohi, juhlat alkavat. Nyt se hetki koitti, jolloin raapustelen kuudettasadatta blogikirjoitusta.

Jos joku sattuu lukemaan tämän jutun, se ei sisällä mitään erityisempää. Miksikö ! Koska kaikki aikaisemmat juttuni ovat niin loistavia, ettei tähän kannata kirjoittaa mitään ihmeempää. Toki voin kertoa miten juhlin tätä tarinaa.

Ostan ärrältä lottokupongin ja voitan sillä millin. Miljoonalla maksan asuntovelkani, ostan tuhansia Nokian osakkeita (nehän on naurettavan halpoja ja talvella osake tuplaantuu). Sitten lähden vähän mualimmaa kiertämään.

Tai sitten valvon myöhempään ja katson koko Poliisiopisto 4 elokuvan. Sitten kapuan petiin ja teen ristikoita puoleenyöhön.

Tai sitten menen baarikaapilleni ja sekoitan konjakki-shampanjacoctailin. Otan jääkaapista aitoa kaviaaria, smetanaa ja punasipulia. Paahdan vehnäleipää ja levitän mädin leivälle. Jälkkärinä tarte tatinia vaniljakastikkeella.

Tai sitten hölkkään viiden kilsan matkan, pyöräilen pienen lenkin polkypyörälläni, voimistelen ja venyttelen rannalla ja pulahdan Peltsun pehmeisiin laineisiin.

Tai sitten suunnittelen blogia no 601. Se tulee olemaan kesän hitti. Blogi, josta tulee blogistien raamattu ja esikuva. Minusta tehdään lehtijuttu ja saan paikan valtakunnan suurimman lehden kolumnistina. Kirjoitan kirjan ja .....

Tai sitten en tee mitään poikkeavaan. Nautin elämästä ja elän niinkuin tähänkin asti. Väliin tavallista elämää ja välillä vielä tavallisempaa elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti