keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Säätytalon kesäshow

Menestyksekäs kesäshow jatkuu Säätytalolla. Mukana kaikki olemassaolevat eduskuntapuolueet. Jyrkiboy jatkaa tirehtöörinä. Yleisöä, mediaa tai muitakaan ulkopuolisia ei päästetä näyttämön laidoille. Se onkin viisainta. Olisi varmaan parlamentarismin kauhuskenaario, jos tavallinen väki näkisi poliitikkojen todellisen tason. Nyt ainakin näyttää, että "me emme tingi lupauksistamme" asenne on voitolla. Sillähän sitä yhteistyötä rakennetaan huimaa vauhtia.

Vaikuttaa, että meillä on ongelma. Se on, ettei meillä ole ongelmia. Toisaalta meillä on arkielämässä ongelmia, mutta niistä ei kiistellä Säätytalolla. Siellä kiistellään lupauksista, joita ei voi pettää. On parempi, ettei petetä lupauksia äänestäjille, kuin että meillä olisi jonkinsortin hallitus.

Joskus meillä on ollut virkamieshallitus. Se tulee pian vaihtoehdoksi. Annetaan puoluejohtajien jatkaa Säätytaloshowta ja virkamishallituksen johtaa maan asioita. Siinä näpäytys poliituikoille.

Tai sitten soitetaan Kekkoselle. Olen varma, että UKK runnaisi hallituksen pystyyn alta aikayksikön. "Kokoomus, Demarit ja SMP samaan hallitukseen, ja SMP:lle erivapaus portugaliasioissa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti