tiistai 21. kesäkuuta 2011

Totta vai tarua

Luin lehteä. En tiedä ovat uutiset totta vai tarua ? Maailma on ihmeellinen. Päätä sinä !

Chilessä purkautunut tulivuori uhkaa Australian lentoliikennettä. Pilvi on kiertänyt ilmakehässä maapallon ympäri ja on tulossa takaisin Australian rannikolle ?

Tunisian maastapaenneen presidentin presidentin Zine al-Abidine Ben Alin (74v.) palatsista löydettiin mm. Huumeita. Hän sai poissaolevana 35v. tuomion mm. Huumekaupasta ?

Pakistanissa on 1,9 miljoonaa pakolaista. Suomessa 8 tuhatta ja rapiat päälle. Meillä sensijaan puhutaan heistä runsaasti enemmän ?

Björn Dählie palaa laduille. Ilmeisesti mies on tyytymätön norskien viimeaikaisiin saavutuksiin hiihtokilpailuissa ?

Kotkalainen kaupunginvaltuutettu on joutunut poliisitutkintaan. Hän kirjoitti Uuden Suomen verkkosivuilla, että aina kun tapetaan muslimityttö, saadaan yksi potentiaalinen synnyttäjä pois tieltä ?

Veltto joutui maksamaan äänestäjilleen vain 35 senttiä. Pauli Kiurun piti maksaa yli 15 euroa jokaiselle äänestäjälle. Herää pari kysymystä. Missä ne sujauttivat sen rahan äänestäjien taskuun ? Mahtoi Veltolla olla melkoinen pussi kolikoita, kun äänestäjiä oli peräti 6 ja puoli tuhatta ?

Uusi liikenneministeri Merja Kyllönen valittiin tehtävään, koska hän oli toiminut formulakuski Heikki Kovalaisen turvamiehenä. " Täytyi löytää, joku kulkemaan koko päivän ajaksi Heikin selän takana". Siis ministerihommissa vai kartingkisoissa ?

Tiistaina, keskiviikkona, torstaina, perjantaina ja lauantaina sataa. (Tänään ei ainakaan satanut, kun pienen hetken)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti