keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden ensi tehtävät

Ensimmäiseksi uuden vuoden alkaessa on tehtävä tiettyjä asioita. Ne on tärkeä suorittaa ja vielä kaiken lisäksi oikeassa järjestyksessä. Kun nämä tehtävät on suoritettu, voi olla varma, että elämä on mennyttä vuotta parempi. Jokaisesta suoritetusta tehtävästä saat pisteitä. Kun pistemäärä ylittää maan keskiarvon (7,25) uusi vuosi on menestyksekäs. Mikäli pistemääräsi on kuitenkin pienempi kuin oma pistemääräsi viime vuonna, naapurin pistemäärä viime vuosikymmenellä tai pomosi pistemäärä viime vuosituhannella, on paras hakeutua terapiaan (kela korvaa matkakulut ja 23 % hoidoista), rippituoliin (katolinen versio terapiasta, jossa kelakorvaus on jo maksettu) tai työleirille Siperiaan (kela perii kelakortin hinnan takaisin, koska et tarvitse enää Kansaneläkelaitoksen palveluja).

1. Avaa silmäsi ja kysy itseltäsi kuka olet. Jos vastaus on tuttu nimi, saat täydet pisteet eli viisi. Jos tapailet jonkin sukulaisesi nimeä, saat kaksi pistettä. Jos vastaat jonkun tunnetun julkkiksen nimen, voit lähteä pakkailemaan lämpimiä vaatteita tulevalle idän matkalle.

2. Katsot ympärillesi ja arvioit, kuinka monta ihmistä asuu taloudessasi. Jos vastauksesi on viisi tai enemmän, saat lohdutukseksi täydet viisi pistettä. Mikäli vastauksesi on suomalainen keskiarvo 2,35, saat kaksi pistettä. Mikäli vastaat yksi tai vähemmän, voit tuulettaa, korkata shampanjapullon ja lähteä maailmanympärysmatkalle.

3. Otat tilitietosi esiin nettipankista. Mikäli tilillä on rahaa kolminumeroinen luku, saat vaivaiset 0,5 pistettä. Mikäli tililläsi on kaksinumeroinen luku, voit liittyä maksulliseen nettideittiin. Samalla saat yhden kannustuspisteen, sillä tilastojen mukaan 20 % löytää uuden kumppanin, jolla on rahaa saman verran tai enemmän kuin omalla pankkitilillä. Mikäli tililläsi on rahaa kuusinumeroinen luku, voit siirtyä kohtaan neljä (pistemääräsi on jo tässä vaiheessa riittävä).

4. Katsot presidentin uudenvuoden puheen. Jos olet samaa mieltä presidentin esittämistä ajatuksista, saat täydet viisi pistettä. Mikäli olet suorittanut presidentin velvoittamat Syyrian rauhanneuvottelut, Suomen köyhyyden poistamisen, nuorten syrjäytymisen lopettamisen ja maailmanrauhan, saat kaksi pistettä. Mikäli olet unohtanut koko puheen, menetät erään puolueen jäsenkortin, nimesi on paikkakunnan lehdessä kuvan kanssa ja joudut tekemään taloyhtiösi pihan lakaisemisen ja lumityöt loppuvuoden ajalta.

5. Muistelet omaa toiveammattiasi. Mikäli sitä ei tule mieleen, voit odotella postista tulevaa terapiakutsua ja saat yhden pisteen. Mikäli sitä ei tule mieleen tammikuun aikana, voit mennä töihin ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Saat silti kaksi pistettä. Mikäli se on joku muu kuin oma ammattisi, voit hakea yhteishaussa koulutukseen, toteuttaa hallituksen kestävyysvajeen supistamista ja kerätä täydet viisi pistettä.

Kaiken tämän jälkeen, olet suorittanut nämä kansalaisen perustehtävät. Laske yhteen saamasi pistemäärä. Sen mukaan voit saada menestyksekkään uuden vuoden, rauhallisen ja mukavan hoitopaikan, ammatin tai puolison tai voit alkaa odottelemaan pitkää matkaa. Mikäli ehdit illalla valamaan uudenvuoden tinat, unohda tämä testi ja keskity tinan osoittamiin uuden vuoden ennustuksiin. Ne sentään pitävät paikkansa. Toisaalta keräämilläsi pisteillä voi saada ilmaisia etuja lentomatkoilla, majoituksissa ja kauppaketjun kassoilla. Niiden myötä voit osallistua erilaisiin asiakaskyselyihin ja jatkaa valtsemallasi linjalla. Mitä somempaa voitkaan odottaa uudelta vuodelta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti