torstai 2. tammikuuta 2014

Parhaat laihdutuskeinot

Protestanttiseen maailmankuvaan kuuluu kärsimys. Erityisesti, jos on ottanut vapauksia ja tuntenut iloa, halua tai nautintoa. Koska itsekin olen syyllistynyt tuohon paheiden viidakkoon, on aika palauttaa kuri ja järjestys. Erityisesti ruumiiseen. En ole vielä ruumis, mutta tarkoitan kehoa, vartaloa, kroppaa. Ruumis on nauttinut iloista ja nyt se pitää loppua. Nautinnon seurauksena kehoni alueille on ilmentynyt lisäkasvua tai turvotusta. On aika aloittaa ruumiin piinaaminen eli laihdutus. Niin tekevät kaikki kunnon protestantit, sillä piinan jälkeen voi taas nautiskella ja sen jälkeen on suotavaa piinata itsensä kaidalle polulle.

Parasta laihdutusta on ruokailun vähentäminen. Kuulostaa helpolta ja sitä se onkin. Syödään vain vähäkalorista, vähän hiilihydraattista ja vähän vähän muutakin hyvää. Kun tähän lisätään jatkuva, toistuva tai ajoittainen liikunta, saadaan paras lopputulos. Äkäinen ja kärsivä mieli. Joskus äkäisen mielen lepuuttamiseksi tekee mieli syödä ja juoda, mutta se on sallittua vasta myöhemmin. Aikaansaatu kiukku on tervettä ja sen voi kohdistaa työpaikalla, perheessä tai parisuhteen toiseen osapuoleen. Mikäli nämä puuttuvat voi ärhennellä vastaantulijoille, naapureille, kaupan kassalle tai lehden yleisönosastolle nimimerkillä. Tärkeintä on päästää kerääntynyt kauna ulos, sillä patoutunut mieli on arvaamaton ja saattaa aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa saavutetuille eduille, taloudelle, fyysisille nautinnoille tai tiskausvuoroille.

Toiseksi parasta laihdutusta on ostaa pakkaus täyteainetta. Näitä tuotteita on lukuisia eri merkkejä. Yhteistä niille on, että ne ovat ainutlaatuisia, tieteellisesti tutkittuja ja aiheuttavat taatun tuloksen. Kannattaa siis satsata muutama kymppi, satanen tai enemmän täyttävään laihdutusaineeseen, sillä se poistaa ruokahalua ja laiduttaa automaattisesti ihmistä. Nämä tuotteet edellyttävät uskoa, joka voi joutua koetukselle. Käytä tätä keinoa jos olet uskovainen, uskovaisuuteen taipuvainen tai muuten uskollinen. Nälän tunne häipyy kylläisyyden tunteen tieltä ja muutaman päivän, viikon tai kuukauden jälkeen huomaat olevasi laihempi. Ravinnnon puute voi aihettaa sivuvaikutuksia, mutta uskossasi sinun on oltava luja ja kohdattava myös vastoinkäymisiä ja menetyksiä.

Kolmas laihdutuskeino on päivittäinen kuntopiiri, kuntojumppa, punttisali, juoksulenkki, kahvakuula, zumba, dumba jumba. Liikuntaa jokaiseen vapaaseen hetkeen. Kun kaupungistumisen myötä hyötyliikunta on kadonnut, otetaan käyttöön sitä korvaavat ja sitä varten tehdyt salit, laitteet ja välineet. Jo muutaman tonnin sijoituksella saat oikeat välineet, kuteet, ohjekirjat, pesuaineet, salikortit ja salivuorot. Se tuntuu paljolta, mutta kun jaat sen päivien lukumäärällä esim. 200 päivää tulee päivittäisen liikunnan hinnaksi vitonen. Se on saman verran mitä jotkut käyttävät päivittäiseen saastuttamiseen eli tupakointiin. Aluksi väsyttää, mutta muutaman viikon kuluttua elimistö alkaa kaipaamaan päivittäistä hormooniruisketta. Sitä paitsi, tästä voi tulla elämäntapa, voit tavata salilla juuri sen oikean tai saavutat menestystä ja vaikutusvaltaa koko loppu elämäsi ajan.

Suosittu laihdutuskeino on jonkin ruoka-aineen jättäminen pois päivittäisestä käytöstä. Älä syö enää lainkaan leipää ja puolen vuoden kuluttua olet laiha. Älä syö yhtään perunaa ja jonain päivänä olet laihempi kuin tänään. Älä syö enää koskaan pastaa ja vuoden kuluttua olet laihtunut uskomattomat kaksi kiloa. Jätä pois makeisten syönti niin olet kohta niin laiha, ette tunne enää itseäsi. Käytä voin sijaan oliiviöljyä niin elät lopun elämääsi Kreikassa. Jätä väliin kaikki pikkuleivät, keksit, viinerit, pullat ja täytekakut ja kuihdut niin ohueksi, ettei ole mahdotonta mahtua neulansilmän läpi uimarannalla. No, nyt ehkä liioittelin, mutta ruoka-aineiden välttäminen on paitsi suositeltavaa, myös eniten ärsyttävintä ja sitä kautta puhdistavin laihdutuskeino.

Viimeinen suositeltava keino on personal trainer. Hänen haltuunsa voit antaa paitsi rahasi myös koko elämän. Hän antaa sinulle päivittäisen ohjelman ja sinun tarvitsee vain noudatta ohjeita. Elämä on helppoa ja tulokset tulevat siinä sivussa. Maksaa aika suolaisesti, mutta sinulla on seuraa ja esimerkillinen ohjaaja. Sitä paitsi personal trainerit ovat yleensä hoikkia ja hyväkroppaisia ihmisiä, joista saa myös silmäniloa.

Jos mikään edelläkuvatuista vaihtoehdoista ei ole sinun alaasi, on vielä yksi vaihtoehto. Se on toki mitä suurimmassa määrin erilainen vaihtoehto ja kenties sinulle sisäisesti vaikea hyväksyä tai arveluttavaa, mutta siinä on hyvätkin puolensa. Käytä varamiestä. Hän laihduttaa sinun puolestasi ja sinun ei tarvitse muuta kun maksaa laskut. Varamies jumppaa, syö terveellisesti ja noudattaa terveellistä elämäntapaa. Maksat vain viulut ja hän elää kärsimykset puolestasi. Laihdutustulos voi olla niukka sinun kohdallasi, mutta sinulla on takuulla hauskaa ja voit jatkaa ilonpitoa pitkälle kevääseen. Niin pitkälle kun rahasi riittävät.

Näillä keinoilla löytyy parempi elämä, ohuempi vyötärö tai ainakin ohuempi lompakko. Tärkeintä ei ole nautinto ja ilo vaan kärsimys, nautinto ja ilo. Silloin voi maksimoida hyvän olonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti