maanantai 13. tammikuuta 2014

Uudet kympin setelit

Uutiset kertovat, että kympin euron setelit on uusittu tai uusitaan. Tarkoituksena on ollut tehdä kymppejä, joita on vaikea väärentää. Tämähän ei tietenkään ole koko totuus. Koko totuutta ei halutakaan kertoa, sillä komissio ei usko, että kukaan EU:n parlamentissa, puhumattakaan jäsenvaltioiden hallituksissa tai EU-kansalaisista voi totuutta uskoa. Siksi totuus on muurattu Maailmanpankin laajennusosan kivijalkaan. Vasta tulevat jälkipolvet seuraavalla vuosituhannella voivat päästä perille totuudesta. Tai maahan saapuvat ufot. Tai maailmanpankin vahtimestari, joka näki mihin koloon asiakirja sujautettiin. Paljastamme nyt tärkeimmät syyt, sillä niitä ei kuitenkaan kukaan usko.

EU: n valuuttavarainvirastossa syntyi kiistaa kympin setelin ja kympin kolikon uudistamistarpeesta. Seteliosaston päällikkö vaati kympin setelien uudistamista, jotta hänen nimensä voitaisiin kirjata seteliin. Kolikko-osaston päällikkö vaati, että oli taottava uusi kympin kolikko, koska Euroopassa oli niin paljon tarvetta kätevään kolikkoon, jossa olisi hänen profiilinsa. Kiista äityi niin kovaksi, että Komission puheenjohtaja Baroso päätti järjestää kilpailun. Kumpi johtajista pystyisi itse tekemään paremman rahan, setelin tai kolikon, hänen rahaansa alettaisiin painaa koko Euroopassa. Komissio valitsisi paremman rahan. Se äänesti salaisessa äänestyksessä, jolloin 18 äänesti setelin puolesta. Kolikon puolesta vain 17. Näin siis päätettiin painaa uudet kympin setelit. Jotkut ilkeämieliset ovat väittäneet, että kuvassa on Presidentti Putin ja Venäjä olisi sponsoroinut setelit, mutta se ei pidä paikkaansa. Siinä ei ole ainakaa Putinin kuvaa, vielä.

Ei oo perää ! ! !

Uudet setelit päätettiin tehdä, koska sillä helpotetaan työllisyyttä. Setelit tehdään käsityönä Kreikassa, Espanjassa ja Portugalissa. Hommaan on koulutettu työttömiä jokaisesta maasta. Setelit tehdään vanhasta papyruksesta ja jokainen tekijä pääsee tekemään omannäköisiä seteleitä. Pääasia, että setelissä on tunnus 10 euroa. Hommaa hoitaa viiden vuoden aikana miljoona ihmistä ja jokainen tekee kymmenentuhatta seteliä. Yhteensä saadaan siis kymmenen miljardia seteliä. Kustannuksia tulee suunnilleen 200 miljardia. Jokainen seteli maksaa siten noin kaksi kymppiä. Kallista, mutta toisaalta työllistetään miljoona ihmistä viideksi vuodeksi. Oikeastaan halpaa !

Ei oo perää ! ! !

Tarkoituksena on poistaa muut setelit ja kolikot kokonaan käytöstä vuoteen 2025 mennessä. Tavarat ja palvelut maksavat kympin, kaksikymppiä, kolmekymppiä jne. Tasaraha siis. Ei enää kiusallisia 14,99 € tai 0,87 € hintoja. Päätarkoitus on yksinkertaistaa ja helpottaa kansalaisten arkielämää. Yhdentyyppisellä rahalla pystyy maksamaan kaikki maksut, kunhan niitä on riittävästi. Asiaa koskeva direktiivi on tulossa heti EU-vaalien jälkeen päätettäväksi. Kaikkien maiden valtionvarainministerit joutuvat kannattamaan tai heidät erotetaan. Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen on keksinyt tämän idean ja seteliä tullaan kutsumaan hänen mukaansa. Yksi Liikanen, kaksi Liikasta, kolme Liikasta jne.

Ei oo perää !! !

Uusi seteli on niin sanottu katoava seteli. Vanhat setelit kerätään EU:n talouskriisin rahoittamiseksi. Tilalle annettavat uudet setelit katoavat kokonaan, eikä niitä siten enää ole. Tämä uusi näkymättömyyseteli keksittiin, jotta pystyttäisiin rahoittamaan kammottava talouskriisi ja välttämään Euroopan ajautuminen konkurssiin. Me kaikki olisimme joutuneet muuttamaan pois Euroopasta Aasiaan tai Afrikkaan. Pesänhoitajat aikoivat myydä Euroopan asumattomana, koska siitä saa paremman hinnan. Nyt vältettiin tämä kansainvaellus painamalla uusia seteleitä.

Ei oo perää ! ! !

Uudet setelit ovat niin sanottuja älyseteleitä. Niillä voi ostaa vain eurooppalaisia tuotteita. Jos joku tuote on tehty Kiinassa, Intiassa tai jossakin Indonesiassa, seteli esittää vastalauseen eikä suostu kauppaan. Seteleitä koulutetaan EU: n setelienkasvatuslaitoksessa Brysselissä. Kyse on aivopesun kaltaisesta kasvatuksesta. Setelit levitetään kansalaisten käyttöön syksyllä ja ne pystyvät myös perustelemaan ihmisille, miksi muiden maanosien tuotteet syventävät Euroopan kriisiä, työttömyyttä, sosiaalista syrjäytymistä, alkoholismia ja avioeroja. Mikäli kansalaiset eivät tottele seteliä, se voi kutsua komissaarin paikalle.

Ei oo perää !!!

Setelit vaihdetaan, koska niissä on virhe. Kun oikein tarkasti katsoo kymppiä, se näyttää sataselta. Nyt useat kansalaiset ovat maksaneet kympillä satasen ostoksia ja onnistuneet siinä. Suuret kauppaketjut ovat nostaneet oikeusjutun EU:a vastaan. Oikeusoppineiden mukaan kaikki asianosaiset voivat saada korvauksia, jos ovat vastaanottaneet kympin seteleitä satasen sijaan. Korvauksien odotetaan nousevaan tähtitieteellisiin summiin. Nyt yritetään vaihtaa setelit ensi syksyyn mennessä, jotta todistusaineisto pienensi murto-osaan nykyisestä. Tavoitteena on, että kymppejä olisi syksyllä vain muutama kymppi ! Uskoisitko, että muutama sata ? No, entä tuhat ! Vaikea uskoa.

Ei oo perää !!!

Euroopan keskuspankin lennokkikerho haluaa uudistaa kaikki setelit, jotta niistä saisi paremmin liitäviä lennokkeja. Lennokkikerho on tutkinut nykyisten seteleiden lento-ominaisuuksia, kevayttä ja paperin laatua. Parhaimmat setelit lentävät viisi metriä ja huonoimmat vain puolitoista. Uusien seteleiden on todettu olevan lento-ominaisuuksiltaan neljä-viisikertaa parempia. Juuri uudet kympin setelit ovat lentäneet jopa kaksitoista metriä. Lennokkikerhon jokavuotisissa kilpailuissa parhaat suoritukset on videoitu ja lähetty youtubeen kaikkien ihasteltaviksi. Lentävän setelin voisi jatkossa heittää kaupan ovesta sisään ilman, että tarvitsee itse mennä sisälle. Kehitteillä on myös kaupasta ulos lentäviä tavaroita.

Oliskohan tämä totta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti