tiistai 31. joulukuuta 2013

Pekoni-juusto pasta

Oikein hyvää urheilijaruokaa. Olkaa hyvä !

Ostetaan vähän parempaa pastaa, 2 dl kermaa, savujuustoa, chili sulatejuustoa, yksi sipuli, yksi paketti pekonia, kolme valkosipulin kynttä, kolmannes paprikaa, majoneesia, suolaa, pippuria, majoneesia, öljyä.

Paistetaan pekoniviipaleet rapeiksi. Silputtu sipuli, valkosipuli ja paprika kypsennetään pannulla pekonirasvassa. Lisätään öljy, kerma ja juustot. Keitetään pasta a dente eli viisi-kuusi minuuttia. Tarkistetaan kastikkeen maku suolalla, pippurilla, majoneesilla ja basilikalla. Huuhdellaan pasta ja sekoitetaan kastike pastan sekaan. Annetaan vetäytyä hetki.

Tarjoillaan tuoreen salaatin, patongin ja kivennäisveden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti