sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vaimo unohti miehen

Tosielämässä myös vaimot tuppaavat unohtamaan miehensä outoihin paikkoihin. Tästä ei paljoa puhuta, koska se on sangen kiusallista. Julkaisemme kuitenkin muutaman tosielämän tilanteen, tietenkin sillä ehdolla, ettei tästä julkisesti huudella.

Vaimo unohti miehensä vaatekauppaan tunniksi. Miestä hoidetaan yliopistollisen keskusairaalen teholla. Välitöntä hengenvaaraa ei ole, vaikka potilas onnkin edelleen tajuton.

Vaimo unohti miehensä pankkitilille. Käydessään pankissa hoitamassa pankkiasioita, vaimo laittoi vahingossa miehensä pitkäaikaiselle korkotilille 2% korolla. Viiden vuoden kuluttua mies oli kasvanut 10%. Hän oli iloinen päästessään tililtä kotiin. "Korot olivat aika ikävystyttäviä kavereita. Tykkään enempi meidän työpaikan sählyporukasta, bissekin maistuu heille paremmin"

Vaimo unohti miehensä sohvalle. Kuukauden sohvalla makoilut mies, pystyi nousemaan viideksi minuutiksi vaihtamaan maksutvkorttia. Tiettävästi makoilu jatkuu tyytyväisenä edelleen. Vaimon elämään tapahtumat eivät ole suuremmin vaikuttaneet. "Ei se pahemmin häiritse, kun käyn lähinnä vaihtamassa vaatteita kotona"

Vaimo unohti miehensä koirankoppiin. " Jotenkin hän vaihtui koiran kanssa, huomasin vasta keväällä, kun mieheni on raaputellut venettämme. Koira ei lähtenyt sängystä veneelle. Mies ei suuremmin valitellut. Nappulat maistuivat ja pihalla oli rauhallista". Nykyisin koirankoppeja kauppaava nainen on mennyt uusiin naimisiin koiransa/miehensä kanssa.

Ja muitakin traagisia tarinoita löytyy, mutta niistä joskus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti