tiistai 18. tammikuuta 2011

Heikki Poroila ja Heikki Karjalainen

Haluan suitsuttaa näitä kahta herraa, jotka ovat tehneet loistavaa työtä. Nimittäin vuonna 1995 Suomen musiikkikirjastoyhdistys julkaisi kirjan Zappa äänitteillä 1961-1995. Heikit ovat tämän kirjan tekijöitä. Kirjassa on lueteltu Frank Zapan äänitetuotanto. Kokonaista 168 albumia. Se on käsittämmätön määrä musiikkia. Luettelossa on myös kappaleiden nimet. soittajat yms yksityiskohtaista tietoa. Harmi vaan, että kyseinen opus on loppuunmyyty. Löytyy onneksi Metson musiikkiosastolta.

En suitsuta Frankin musaa enempää, sensijaan suitsutan ja yritän vaikuttaa, että tälle teokselle saataisiin uusintapainos. On se niin hieno teos (maksoikin 195 mk eli reilu kolme kymppiä). Kysyin Poroilalta kymmen vuotta sitten, mistä tätä saisi ostettua, mutta ilmeisesti ainoa paikka voisi olla joku divari. Kirja löytyy musiikkikirjastoista ja kenties jonkun feakin kotoa.

Hoi, jos tiedätte mistä tämä kirjan voisi ostaa, antakaa kuulua ! Haluaisin pitää sitä omassa kirjahyllyssäni ja plarailla eri levyjen taustatietoja.

2 kommenttia:

  1. Kokeile tätä http://www.antikka.net/
    jos ei heti löydy niin voit jättää etsintäpyynnön ja ilmoittavat kun löytyy. Lähettävät sitten kirjan postissa.

    VastaaPoista
  2. Yritetäänpäs sitä konstia. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista