tiistai 11. tammikuuta 2011

Nettikauppaa

Ostin netistä dvd-tallentajan. Sanon tällä kertaa myös ostospaikan, Pixmania, koska haluan antaa tämän tarinan varoittavana esimerkkinä. Tilasin siis Pixmanialta 22.12. laitten ja maksoin sen tilisiirtona. Tili oli ilmeisesti rahoitusyhtiö tai muu vastaava. Tilaustiedoissa sanottiin, että tilaus lähtee liikkeelle vasta, kun rahat ovat tulleet tilille. Ja tavaran toimitus siitä kestää 5-6 päivää. Maksoin siis tilauksen tilisiirtona. En ottanut pikatoimitusta, joka olisi maksanut lisää. En myöskään toimitusturvaa, joka olisi maksanut lisää.

29.12. sain viestin, että tilaukseni oli vahvistettu. Kesti siis seitsemän päivää(josta joulu oli 3 päivää)siirtää raha rahoitustililtä yrityksen tilille. Sain myös postin seurantalinkin, josta voin seurata tavaran toimitusta. Kaksi päivää tästä sain Pixmanialta kyselyn, olenko tyytyväinen tavaraan. En ollut saanut mitää tavaraa, joten en siis ollut tyytyväinen. Seuraavien päivien aikana odottelin postia ja seurailin postin kulkua, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten viisi päivää myöhemmin tavara oli lähtenyt liikkeelle. Pari päivää sen jälkeen paketti oli minulla. Päivä oli 11.1. 2011. Eli kesti kokonaista 20 päivää saada tavara kotiin siitä, kun tilasin ja maksoin dvd-tallentimen.

Onko tämä nykyaikaa ? Jos olisin tiennyt tämän, olisin marssinut giganttiin, veikonkoneeseen, verkkokauppaan tai jonnekin muualle, maksanut muutaman kympin enemmän ja saanut koneen kainaloon. Yritän ottaa opiksi. Arvaatte kyllä miten. Aivan oikein, asiakas äänestää jaloillaan. Seuraavan ostopäätöksen teen muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti