tiistai 4. tammikuuta 2011

Erakkona

Ajattelin olla päivän erakkona. Ihan loman kunniaksi. Kuitenkin päädyin puolipäiväerakoksi. Syykin on selvä. Mukavia ja tarpeellisia asoita menee sivu suun.

Puolipäiväerakkona maalaan ison taulun gessolla peittoon ja aloitan alusta. Teen uuden luonnoksen ja aloitan uutta. Osapäiväerakkona katsesen ikkunasta ulos,kuuntelen musaa, kastelen kukkia ja käyn jynssäämässä jäät ja lumet autosta. Syön muusia ja lihapyöryköitä.

Sitten lopetan ja menen kaverin kanssa punttisalille ja uimaan. Sitten menen jäähalliin ja katson erän, korkeintaan kaksi.

Palaan taas osa-aikaerakoksi kotiin ja syön pizzaa. Katson telkkua ja menen sänkyyn. Luen Larssonia tai teen joulupukilta saamaani vaikeaa sudokukirjaa. Nukahdan.

Hyöty on se, että olen itseni kanssa ja lataan akkuja. Jos vaikka niitä taas tarvitaan. Piti sanomani, kun niitä pian taas tarvitaan.

Eilen muuten sain Siwasta ilmaisen joulutähden. Nyt se sinnittelee keittiön pöydällä. Se on kuitenkin ihan virkansa ansainnut, vaikka olikin joulun kaupassa. Oli tehnyt jotain pahaa, kun kukaan ei ostanut jouluksi kotiin. Nyt sekin on eräänlainen erakko, vaikka vieressä on 3,90€ maksanut Aloe Vera ja 1,60€ maksanut hyasintti. Joo, aivan oikein, eihän se ole erakko lainkaan. Taidan viedä sen paikkaan, jossa ei ole kukkia. Vessaan ? En voi olla niin julma. Olkoon kavereiden kanssa. Taistelkoon hyasintin kanssa elämästä ja kuolemasta. Veikkaan joulutähden puolesta. Ei siitä ole erakoksi. Ei taida olla minustakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti