sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mies unohti vaimon parvekkeelle

Tekevälle sattuu. Miehen elämä on täynnä suorittamista ja paineita. Aina ei jaksa huomata kaikkia yksityiskohtia. Parvekkeelle unohtunut vaimo on nyt päässyt lööppeihin. Oikeusistunnon takia. Tuomari ymmärsi miehen paineistetun elämän ja tuomio oli vapauttava.

Vähemmälle huomiolle ovat jääneet useat vastaavat tapahtumat. Niissä vaimoväki on ollut solidaarista ja ymmärtänyt miehen raskaan vastuun perheen päänä.

Mies unohti vaimon viikoksi jääkaappiin. " Pureskelin aikani kuluksi perunoita ja salaatinlehtiä. Tiesin, että jonakin iltana mieheni tulisi ottamaan olutta ja makkaraa". Näin kävikin. Viikon etelänmatkan päätteeksi mies kaipasi hiukopalaa ja löysi lievästä hypotermiasta kärsivän vaimonsa jääkaapin ylähyllyltä

Mies unohti vaimonsa saunaan. 20 kiloa laihtunut vaimo, onnitteli itseään hienosta laihdutuskuurista. "Mieheni käy aina lauantaisin saunassa ja jatkoimme siitä, mihin viikko aikaisemmin jäätiin. Kiulu olikin jo tyhjä ja alkoi janottaa". Palovammat paranivat puolessa vuodessa.

Mies unohti vaimonsa autoon. "Auto jäi pahan lumimyräkän jälkeen kinoksen sisään. Mies kävi kerran autolla, muttei jaksanut lapioida lunta pois. Hyvinhän minä täällä pärjäilin. Kuuntelin radiota niinkauan kuin akku toimi". Iloinen vaimo muutti sittemmin pysyvästi asumaan autoon.

Samalla on tullut todistetuksi vääräksi myös se pitkään elänyt harhakuvitelma, että naisen paikka on muka vain keittiössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti