torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulun väliin

Paras kaverini JP antoi tämän vinkin. Vaikka jouluherkut ovat mahtavia, tässä voi olla hieno välipala/välistäveto/väliaika/välitila/välittäminen.

Valmista tämä salaa ja yllätä co-asujamisto. Tarvitaan kolme ainesosaa: wasabi tahnaa, majoneesia ja creme fraisea. Sekoita ja maistele sopiva soosi, sopivaan tarkoitukseen. Wasabi on aika tiukkaa, mutta kukin makunsa mukaan. (Wasabin tilalla voi käyttää piparjuuritahnaa, siitä tulee hieman erilainen viritys) Veikkaisin, että kraavi lohi kerää pinnat tämän kastikkeen avulla.

Ei muuta kun jodlaamaan (jos laitoit paljon wasabia).... Jouluja !

Ps. Kinkku paistui sillä aikaa kun olin kustannuspaikalla. Nyt se on valmis. Parasta lämpimänä. Sinapit ovat kovassa testissä. Dijonin hunajasinappi ja itsetehty, makea sinappi. Vaikea valita. Omani on niin hyvää. Ehkä vuorotellen. Kun olen niin vaatimaton.

1 kommentti: