maanantai 2. joulukuuta 2013

Kevyesti Lennossa


Ripustin näyttelyn Imatralle Kulttuurikeskus Virran käytävägalleriaan. Imatralle sen takia, että olen asunut Imatrankoskella 19 ensimmäistä vuotta. Siitä on kuitenkin yli 40 vuotta. Itse asiassa luokkakokouksessa vuonna 2011 käytiin katsomassa tätä näyttelytilaa, joka sijaitsee kirjaston ja kulttuurikeskuksen välissä.

Kevyesti lennossa on näyttelyn nimi. Esillä on töitä kolmesta eri teossarjasta: Lentoon lähdössä, Ajan rannalla ja Timanttien synty. Kaikenkaikkiaan esillä on 16 työtä. Näyttely kestää 3.-28. 12. 2013. Tosiasiassa hieman myöhempäänkin, sillä haen työt pois 4. tammikuuta ensi vuoden puolella.

Tämän näyttely yhteydessä järjestettiin myös pienet, epäviralliset avajaiset. Paikalla oli kolmetoista henkeä. Vanhoja koulukavereita, ystäviä ja tulevia sukulaisia(?). Lämminhenkinen tilaisuus oli kodikas ja mukava monesta syystä. Taiteen harrastukseni oli pieni yllätys ainakin osalle vieraista. Kertoilin omasta suhteestani maalaamiseen ja töiden taustoista. Nostettiin maljat ja kivaa oli.

Jos siis haluat tutustua ihmeelliseen Imatraan, kannattaa poiketa kulttuuritalon käytävägalleriassa. Peltolammin kirjastossa tunnetun kuvataiteiteilijan töitä on esillä. Toivottavasti myös kaikki ne sadat tuhannet venäläiset matkailijat löytävät tiensä tähän Imatran Eremitaasiin (eikä pelkästään Citymarkettiin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti