maanantai 29. elokuuta 2011

Seksikkäimmät ammatit

Tämä kirjoitus on niille seksistä pitäville henkilöille, jotka harkitsevat ammatinvaihtoa. Ruotsalaiset ovat tutkineet seksikkäimpinä pidettyjä ammatteja. Naisten ja miesten osalta ei löytynyt mainittavimpia eroja. Seksikkäimpinä pidettiin lääkäreirä, opettajia, suunnittelijoita ja kokkeja. Myös toimittajat toimitusjohtajat ja psykologit ovat seksikkäitä ammatteja.

Koska olen valinnut toisenlaisen ammatin, minua ei katsota "sillä silmällä". Minua ei myöskään taputella tai lähetellä kaksimielisiä sähköpostiviestejä tai taputeta pyllylle. Saan tehdä työtäni rauhassa ja palvella kansalaisia.

Mitä tästä pitäisi ajatella ? Ehkä pidän joitakin muita onnekkaina tai onnettomina. Toisaalta olisihan se hauskaa kokea jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Eaimerkiksi kun vaalea, punahuulinen upeavartaloinen nainen tulee lähelle ja tekee tuttavuutta. Toistelee nimeäni ja on selvästikin otettu minusta (vai ammatistani?). Voisinko kestää piinan vai rakastuisinko silmittömästi ?

Ehkä nämä ammatit ovat kuvaavia ruotsalaisten aivoituksille. Jospa meillä vastaavat ovat virkamies/-nainen, lähihoitaja, ohjaaja, bussikuski, kassa, tarjoilija. Mehän olemme niin käytännöllisiä.

2 kommenttia: