maanantai 1. elokuuta 2011

Naisen laukku

Tämä kirjoitus on vain miehille.

Miehelle yksi maailman suurimmista mysteereistä on naisen laukku. Se on erottamaton osa naisen elämää, arkea, käytännön asioita. Voisi sanoa, että laukku on naisen sielun peili. Miehellä ei ole mitään asiaa naisen laukulle.

Aion nyt tehdä itsemurhankaltaisen teon ja paljastaa mieskollegoille mitä naisen laukku sisältää. Siis sellainen tavallinen laukku. Peruslaukusta löytyvät (kuuleman mukaan):

Lompakko, puhelin, avaimet, autonavaimet, kalenteri, huulipuna, ripsiväri, puuteri, kynsilakka, hiuslakka, meikkipussi, luomiväri, kosteusvoide, yövoide, ryppyvoide, hajuvesi, rannekoru, sormus, aurinkolasit, nipsi, pinni, hiuspampula, hiusharja, kynsiviila, terveyside, korvakorut, pikkuhousut, päiväkirja, osoitekirja, huivi, pikkuhousut, pusero, varakengät, sateenvarjo, savukerasia, tupakansytytin, naistenlehti, bussilippu, pumpulia, paperinenäliinoja, kauppalappu, kuitteja, maksettu ja maksamaton lasku, kirjastokortti, kirja, purukumia, pastilleja, hammasharja, hiustenkuivaaja, päänsärkylääkettä, ja iso joukko salaisuuksia.

Tutkimustulosten mukaan naisen laukku on ikäänkuin elämässä selviytymisen peruspakkaus. Viimeaikasen tutkimuksen mukaan naiset voidaan jakaa erilaisiin ryhmiin laukun sisällön mukaan:

1. Naiset jotka ovat valmiina lähtemään maailmanympärysmatkalle pelkkä laukku mukanaan.

2. Naiset, jotka ovat valmiita lähtemään kotimaanmatkalle edellyttäen, että saavat ladata laukkuun jotain tärkeää

3. Naiset, jotka lähtevät kaupungille laukku mukanaan.

4. Naiset, jotka tykkäävät pysytellä kotonaan laukun kanssa.

Tiedän, että tämän kirjoituksen jälkeen voin joutua naisten taholta hyljeksittyjen surkimusten epämääräiseen joukkoon. Jos tieto kirjoituksesta joutuu yhdenkään naisen tietoon, tätä ei anneta minulle koskaan anteeksi. Tai ehkä vuosikymmenien jälkeen, sillä en aio kertoa mitään salaisuuksista. Ne jääkööt naisten tietoon ikuisiksi ajoiksi. Haluan kuitenkin antaa nuorille miehille (erityisesti tuoreille aviomiehille ja parisuhteeseen pyrkiville) muutaman perusneuvon.
Arvon kohtalotoverit !
A. Älä koskaan kysy mitä naisen laukussa on !
B. Älä koskaan arvostele naisen laukkua !
C. Osta naiselle uusi laukku, vaikka niitä olisi kymmeniä kaapissa
D. Älä koskaan koske naisen laukkuun ilman hänen lupaansa !
E. Viimeinen tekosi on tutkia naisen laukkua. Sen jälkeen voit heittää hyvästit luottamukselle, parisuhteelle ja kaikelle muulle. Joudut ikuiseen kadotukseen.

Hei, miehet ! Muistakaa ! Suutari pysyköön lestissään ja mies autotallissaan. Siellä on meidän oma paikkamme ja leikkikenttämme. Meillä on automme, saunamme ja jäähallimme. Kun tämän muistaa, ei elämässä tule suurempia ongelmia.

2 kommenttia:

  1. En lukenut. Tässä ei tasa-arvo toteudu ja naislukijoiden oikeuksia poljetaan. Sitäpaitsi pikkuhousut mainittiin kahteen kertaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, halusin vaan testata, että onko se näin.

    VastaaPoista