maanantai 15. elokuuta 2011

Oppimisen ilot

Oikein ilolla ja suu hymyn karrella luin Työväenopiston koulutustarjontaa. Monenlaista tekemistä ja oppimista on tarjolla ja hinnat ovat aivan kohtuulliset. Rohkeasti ollaan liikkeellä erilaisten elämänalueiden pyörteissä. Tässä muutamia esimerkkejä: Vedonlyönti ja pelaaminen, Myy itsesi meille, Saaristomerenkulku, Oman näköistä elämää, Tutustu naamioihin, Kivuttomasti kehossa, Burleski tanssi-naisille, Tiibetiläiset riitit, Dramweaver-kotisivukurssi, Käpypitsikurssi, Damasti-taonta, Olut ruoanvalmistuksessa, Kreetalainen kyläjuhla, Hiljaisen äänen voimaa, Tsekin alkeet.

Valtaosa kursseista on tuttua ja perinteistä eli kieliä, liikuntaa, maalausta jne. Mutta etsivä löytää ja niin poispäin. Pitäisiköhän mennä ihan perinteiselle Ranskan alkeet kurssille ? Olen taas vähän innostunut Ranskasta.

2 kommenttia:

  1. En ole vielä tutustunut tarjontaan. Onko siellä tosiaan tiibetiläiset riitit? Sinne haluan, olen tehnyt liikesarjaa pari vuotta ilman mitään ohjausta. Jotain tieteellä todistamatonta pitää kuulua elämään.

    VastaaPoista
  2. On ja paljon muuta. Rohkeutta voisi olla vieläkin enemmän. Uskon, että sellaiselle olisi tilausta.

    VastaaPoista