torstai 11. elokuuta 2011

Loman loppu

Tein erikoisen ratkaisun. Lyhennän lomaani puolella viikolla. Kuuden viikon loma oli hieman liikaa. Haluan palata sorvin ääreen ensi viikon puolivälissä. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta aloin kaivata todellista elämää. Siis sellaista elämää, jossa olen ympäri vuoden normaalisti. Rutiinipäiviä, säännöllistä rytmiä, kinkkisiä kysymyksiä ja ratkaisuja, omaa tarpeellisuutta. Osittain tämä johtuu myös siitä, että olen ollut jo aika pitkään monenlaisissa muissa kuvioissa. Olen irrottautunut arjesta ja saanut uutta potkua (Toivon mukaan se näkyy myös työelämässä). Loma on tarpeen, jotta ihminen lepäisi, lataisi ja jaksaisi taas uutta. Näin voimakkaasti irtautunutta loma-aikaa ei tule mieleen ihan lähimenneisyydestä.

Tämä loma on ollut täynnä erilaista maailmaa. Pieni ulkomaanreissu Belgiaan ja perinteinen Loikansaaren hiljaisuus, valtaisa määrä kulttuuri-, urheilu- ja musiikkitapahtumia, monipuolista kuntoilua, biitsillä makailua, laihtumista, yleistä positiivista vireyttä. Myös joitakin tauluja on syntynyt. Hienoa on ollut aloittaa taival, jollaista en ole kokenut aiemmin. Se avasi ja käynnisti minut. Siitä tarinoidaan joskus myöhemmin tai sitten ei (kuten savolaiset tapaavat asian ilmaista).

Mutta ei se vielä ole loppunut. Lähes viikko vielä. Jihaa !!!

2 kommenttia:

  1. Minäkin vietin aikoinani isän siskon mökillä kesiäni Loikansaaressa Heinävedellä. Tämä ei kuitenkaan liene se sama?

    Joo Jorma, lomalla on hyvä ottaa loppurutistukset. Ja säilö kesän hyvät hetket muistojen kirjaan energiaa antamaan syksylle ja talvelle.

    Kyllä se siitä...

    VastaaPoista
  2. Joo, jotain sellaista on tehty.
    Tämä Loikansaari on Savonlinnassa, 11 km Juvan suuntaan.

    VastaaPoista