perjantai 8. heinäkuuta 2011

Hampurilainen

Kotona tehdyt hampurilaiset ovat huippua. Siitä kerroin joskus aiemmin. Nyt tulee ohje, joka on laiskan hanpurilainen. Silti ihan hyvä ja täyttävä.

Ostetaan isoja hampurilaissämpylöitä, grillitassuja (tai juustogrillitassuja), varsisipulinippu, kurkkusalattia (tai sinappista kurkkusalattia), salaatinlehtiä tai lehtisalaattia, hampurilaiskastiketta, ananasrenkaita.

Pilkotaan muutama varsisipuli varsineen ja paistetaan öljyssä pehmeäksi. Kerätään sipulit pois pannulta ja öljyä saa jäädä pannuun. Paistetaan kaksi grillitassua ruokailijaa kohden. Virta pois ja halkaistut sämpylät hetkeksi ruskistumaan pannulle. Ladotaan sämpylänpuolikkaalle sipulia, grillitassuja, kurkkusalaattia, ananasrengas, ja hampurilaiskastiketta, salaatinlehti ja päälle sämpylän lakki.

Nam. Tämä on täyttävää ja makoisaa ja kokkikin voi nauttia paitsi helteestä myös ruokailijoiden hiljaisuudesta. Tämä vie nimittäin kielen mennessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti